UPDATE 04.08.2008
Czujnik został wymieniony na podobny z passata B5 i działa teraz idealnie, jakby ktoś miał taki problem to pisać, chętnie pomogę

minon1 pisze:B4ME pisze:Juz jestesmy wlasnie umowieni na soboteszkoda że ja tak daleko
może i ECU, oby nie; zróbcie próbę dynamiczną i wszystko będzie jasne jak podczas jazdy złapie błąd a VAG nie pokaże to pewnie ECUB4ME pisze:minon1 pisze:B4ME pisze:Juz jestesmy wlasnie umowieni na soboteszkoda że ja tak daleko
na pewno sie kiedyś spotkamy na jakimś większym zlocie/spocie :lol:
co do tego potencjometru to on chyba jest sprawny chociaż nie wiem sam do końca... może raz działa a raz nie.... myślę, że z kolegą Solskierem dojdziemy co to jest![]()
Mam tylko nadzieje, że to nie wina nowego ECU...
Solskier pisze:minon1, Nowy komp juz zmodzony, wiec w tygodniu bedzie szedł do Ciebie TwójSorry za małe OT. B4ME, Dzisiaj cos zdziałamy albo naprawimy albo nie wrócisz do domu :mrgreen: <ok> A wrazie czego mam jeszcze z trzy kompy na stanie wiec sie sprawdzi jak by co, a tak sobie mysle czy to moze nie jest źle zakodowany sterownik ?? Ale nawet jak by to u mnie w firmie sie zrobi <mikolaj>