Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep samochodowy

Audi B4 Avant By Solskier.

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 12 lip 2008, 15:40

AUDI_A6 pisze:duo, masz znaczek s-line na zegarach, ja mam na listwach bocznych :-) piotrek ma quattro na grillu i jest git :lol:
dokładnie ... ten znaczek jest zapowiedzią zmian podczas nadchodzącej zimy, a to że Piotr nie będzie mieć quattro tego nikt nie powiedział :mrgreen: pozdrooo bracia :-P

Awatar użytkownika
Solskier
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sebastian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2,2 AAN
Kontakt:

Post autor: Solskier » 12 lip 2008, 15:42

duo pisze:a to że Piotr nie będzie mieć quattro tego nikt nie powiedział pozdrooo bracia
Q kiedyś bedzie ale watpie ze w wcieleniu akurat tego avanta, predej to bedzie hybryda Audi Coupe z ostatniego wypustu z silnkiem diesla i napedem Q lub A6 C4 <ok>

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 12 lip 2008, 15:54

Solskier pisze:
duo pisze:a to że Piotr nie będzie mieć quattro tego nikt nie powiedział pozdrooo bracia
Q kiedyś bedzie ale watpie ze w wcieleniu akurat tego avanta, predej to bedzie hybryda Audi Coupe z ostatniego wypustu z silnkiem diesla i napedem Q lub A6 C4 <ok>
oj ale pomarzyć zawsze można pozatym tu nie jeden spamowiec wypisuje ambitne plany czego to on nie będzie robić, a w rzeczywistości ciągle na rezerwie jeździ i soczewek nawet za 500pln nie kupi, więc czemu i my nie możemy poświrować czasem :mrgreen:

Awatar użytkownika
Solskier
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Solskier » 12 lip 2008, 16:15

duo pisze:oj ale pomarzyć zawsze można pozatym tu nie jeden spamowiec wypisuje ambitne plany czego to on nie będzie robić, a w rzeczywistości ciągle na rezerwie jeździ i soczewek nawet za 500pln nie kupi, więc czemu i my nie możemy poświrować czasem
Nie obrazajac niekogo ale jak by nie bylo musze sie z tym zgodzić bo juz nie raz widziałem historie - plany modów a do dzisiaj nawet alu nie ma :mrgreen: a jak to piszesz poswirowac czasem mozna a nóz moze sie spelni, tak jak były marzenia o locie człowiek w kosmos - poleciał? - poleciał! to i plany moze wszystkie sie spełnia <piwo>

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 12 lip 2008, 16:18

Tu nie ma co świrować tylko spawać nową podłogę w Avancie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Solskier
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Solskier » 12 lip 2008, 16:21

Moze mała sonda co myślicie o wyrezaniau Quattro ??? Ja osobiscie podchodziłbym do tego dość sceptycznie bo jak wiadomo jest spora ingerencja w budowe pojazdu (tak to delikatnie mozna ujac :mrgreen: ) czy to byłbym dobry pomysł patrzac z perspektywy bezpieczenstaw po takiej przebudowie (wiem bezpieczniej bedize no bo bedzie Q ale wiecie co mam na mysli - czy to nie bedzie przekombinowane) <ok>

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 12 lip 2008, 16:27

Też mam na to chęci, bo z częściami i nowym dnem :mrgreen: problemu by nie było. Chodzi tylko o wykonania pracy. Fakt jest spora rzeźba, ale.... zobaczcie jak sprowadzają Angliki i całą ścianę grodziową wypierdzielają i nową wstawiają. Wszystko dobrze się spawa i ludzie jeżdżą takimi autami.
Piotrek jak będziesz robił Q to rób fotostory pewnie się przyda niejednemu :mrgreen:

spaykee
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krzysztof
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: spaykee » 12 lip 2008, 16:33

Solskier, jestem ZA Q, jak już piszecie - będzie niezła rzeźba, ale myślę że nie powinno mieć więszkego wpływu na bezpieczeństwo bierne i czynne autka <ok> a przynajmniej taką mam cichą nadzieję jesli już! się za to zabierzesz :mrgreen:
Solskier pisze:duo napisał/a:
oj ale pomarzyć zawsze można pozatym tu nie jeden spamowiec wypisuje ambitne plany czego to on nie będzie robić, a w rzeczywistości ciągle na rezerwie jeździ i soczewek nawet za 500pln nie kupi, więc czemu i my nie możemy poświrować czasem
Nie obrazajac niekogo ale jak by nie bylo musze sie z tym zgodzić bo juz nie raz widziałem historie - plany modów a do dzisiaj nawet alu nie ma :mrgreen: a jak to piszesz poswirowac czasem mozna a nóz moze sie spelni, tak jak były marzenia o locie człowiek w kosmos - poleciał? - poleciał! to i plany moze wszystkie sie spełnia <piwo>
a co do tych planów, wiecie, życie różnie się układa i nie każdy ma kasę aby w auto pakować, każdy orze jak może ;-) liczą się chęci i przede wsyztskim to aby autko było w idealnym stanie technicznym, później można rezać. Ja sam już dawno temu napisałem jakie są plany, a dopiero niedawno się za nie wziąłem.
pozdrawiam <ok>

Awatar użytkownika
Solskier
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Solskier » 12 lip 2008, 16:58

Mi sie wydaje ze lepiej byl oby kupić juz ori Q i z dwóch auto złozyc jedno pozadne.

Awatar użytkownika
PR23M3K
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Przemek
Model: Audi 80 B3
Silnik: 1.8 JN

Post autor: PR23M3K » 12 lip 2008, 17:25

soczewki za 500 pln ? kto ma ? :mrgreen: bo chetnie przygarne :-)

lepiej kupic gole quattro i przerzucic graty z tego Avanta, taniej i szybciej :)

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 12 lip 2008, 22:01

macie rację, a nawet jak nie macie to ja się i tak z wami zgadzam, hehe :mrgreen:

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 13 lip 2008, 14:00

Ja rowniez mysle ze taniej, szybciej, bezpieczniej i mniej bolesnie bylo by kupic Q i przezucic graty z tego avanta.
A co do rezania Q to niezla rzezba jak piszecie ale napewno jest to wykonalne w ten sposob ze bedzie trwale i bezpieczne tylko kwestia jakie kto ma mozliwosci zeby sie wziasc za cos takiego.

grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 13 lip 2008, 15:36

łojjjjjjjjjjjjojoj plany konkretne <ok>

Ale co do tego Q to też bym sie zastanowił, a z tego powodu np. że tyle rzeczy już zrobiłeś co dla niektórych i dla mnie jest niemożliwe a dla Ciebie nie sprawiło większego kłopotu :mrgreen:

Rób jak uważasz, aby tobie się podobało 8-)

Pozdro Michał Grinch

PS: Licz dni i godziny do ........

Awatar użytkownika
B4ME
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: B4ME » 20 lip 2008, 11:02

Wczoraj miałem okazje jechać opisywanym autkiem i muszę przyznać, że i z zewnątrz i podczas jazdy (szczegulnie tutaj) robi bardzo ale to bardzo pozytywne wrażenie :))))

Awatar użytkownika
RaKo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Przemek
Nadwozie: Sedan
Silnik: 1.9 1Z

Post autor: RaKo » 24 lip 2008, 19:21

Solskier, opuszczasz się,gdzie jest zderzak tylni :?: <ok>

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”