[B4 ABT] Brak świateł pozycyjnych i oświetlenia licznika.
-
- Forum Audi 80
[B4 ABT] Brak świateł pozycyjnych i oświetlenia licznika.
Witam wszystkich forum. Mam problem dot. braku świateł pozycyjnych i braku oświetlenia licznika. Ostatnio rozbierałem pająk, bo nie działały mi światła długie. I od tamtej pory po złożeniu nie ma ś.p i o.l Wydaje mi się że wszystko złożyłem tak samo. Może coś źle złożyłem. Co Wy o tym sądzicie? Może jest jakaś inna przyczyna tego że nie ma tych świateł? Jeżeli wiecie co może być to piszcie. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
Witam. A wiecie może gdzie można kupić taką blaszkę? Tak jak pisał assai ta blaszka przesuwa się w boki. I ona jest od oświetlenia licznika i od świateł pozycyjnych. Wygiąłem ją tak jak powinna być. I wszystko wróciło do normy. Ale wydaje mi się że ona już dłogo nie wytrzyma. Szukałem na allegro, ale nie mogę nic takiego znaleźć. Nie wiem jak to dokładnie się nazywa. Mam jeszcze jeden problem. Zginęły mi światła od oświetlenia tablicy rejestracyjnej i od mijania tylnych. Sprawdzałem bezpieczniki i żarówki. Wszystko jest ok. Przewód nie mógł mi się przerwać ponieważ zginęły mi nagle. Ale dodam jeszcze to że przy cofaniu uderzyłem tyłem w wysoką skarpę :oops: I od tamtej pory ich nie ma. Światła cofania, kierunkowskazy, światło stop i światło przeciw mgielne jest. Proszę o jak najszybszą pomoc. Z góry dziękuję. Pozdrawiam
-
- Forum Audi 80