[b4] Lampy przednie tuning - Dayline, Angel Eyes i inne
sory że to napisze ale drażni przez kolegę grinch, nagminne (to już drugi albo trzeci post) w którym moim zdaniem złamany jest podpunkt 3 i 5 regulaminu. Dla mnie teksty typu twoje autko nadaję się do "wies tunning" są obraźliwe, a może jemu się akurat podoba.
post po przeczytaniu post można usunąć :evil: (do moderatorów)
Forum jest od tego aby wyrażać swoje poglądy, gościu pokazał lampy po założeniu a ja mogę skomentować mam do tego całkowite prawo, i moim zdaniem wygląda to do dupy i tyle :!:misiek440 pisze:sory że to napisze ale drażni przez kolegę grinch, nagminne (to już drugi albo trzeci post) w którym moim zdaniem złamany jest podpunkt 3 i 5 regulaminu. Dla mnie teksty typu twoje autko nadaję się do "wies tunning" są obraźliwe, a może jemu się akurat podoba.
PS: Muszę teraz bacznie przyglądać się czy w postach które ja komentuje nie wypowiada się misiek aby znowu dymu nie było
Ja kończę tą wypowiedzią moje zdanie na ten temat :evil:
Pozdro dla Wszystkich Tuningujący auto w stylu wieś :roll:
-
- Forum Audi 80
Czytam i czytam i postanowiłem i ja dodać swoje 3 grosze......
Jest ogromna różnica między zwykłym przodem B4 a przodem z B4 coupe/cabrio/S2/RS2..
Zwykły przód jest po prostu brzydki, oczywiście to moje subiektywne zdanie...
Założenie do niego innych lamp niż seryjne np. ori soczewek lub tych z tematu to tylko połowa i to niecała sukcesu...
Bez założenia ładniejszego zderzaka (coupe/cabrio/S2/RS2) i bez obniżenia zawiasu, nie będzie ładnie i gustownie wyglądać...
Jeśli Panowie założyliście te lampy i w planie macie zmianę zderzaka, zawiasu i jakąś ładną felę z szerokim kapciem to jest to krok w przód, natomiast jesli uważacie, że już macie zajebiste furaki to .........(sorry, ale cenzura nie pozwala)
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem......
Jest ogromna różnica między zwykłym przodem B4 a przodem z B4 coupe/cabrio/S2/RS2..
Zwykły przód jest po prostu brzydki, oczywiście to moje subiektywne zdanie...
Założenie do niego innych lamp niż seryjne np. ori soczewek lub tych z tematu to tylko połowa i to niecała sukcesu...
Bez założenia ładniejszego zderzaka (coupe/cabrio/S2/RS2) i bez obniżenia zawiasu, nie będzie ładnie i gustownie wyglądać...
Jeśli Panowie założyliście te lampy i w planie macie zmianę zderzaka, zawiasu i jakąś ładną felę z szerokim kapciem to jest to krok w przód, natomiast jesli uważacie, że już macie zajebiste furaki to .........(sorry, ale cenzura nie pozwala)
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem......
-
- Forum Audi 80
no to kolego KamilB4 czekam na KONKRETNA foto relacje w dzien i w nocy , z roznych ujec z bliska i daleka chce obakac jak to wyglada na twojej furce , mozesz poslac foto na maila mellow@konto.pl
Z gory dzieki i pozdrawiam
Z gory dzieki i pozdrawiam