sprawa wyglada tak
pan KOLCZYX wystawil na gieldzie do sprzedania sprezyny do b4
zagadalem do niego dnia 2008-07-13 cena itd
potem zapytalem sie na forum o sprezyny ze jakie ja potrzebuje bo do cabrio sa potrzebne z b3 na tyl
zagadalem do pana kolczyx
one mi podejda do cabrio z 94 ? chodzi mi o tyl ..
odpisal
to sa te spreżynki wiec powinny
http://moto.allegro.pl/it...zenia_40mm.html
potem zaczerplem opinia o info czy do cabrio sa napewno z b3 kolegi sol..... a
przez neta roznie bywa kupujac itemki wiec napisalem panu Kolczyx ze biore je pod warunkiem ze jak nie beda pasowac to mu je zwracam a on mi kase zwraca
pan mi odpisal ze na 100% beda pasowac bo sa z tej aukcji
sprezynki doszyl dosc szybko
w weekend zakladalem pierw tyl zeby sprawdzic czy pasuje
nie pasowalo .... odrazu napisalem mu na PM
Od: bey
Do: kolczyx
Wysłany: 2008-07-22, 16:10
Temat: Re: hi
nie pasuje , te sprezyny sa stozkowe i na dole sa za szerokie , a w cabrio jest tak samo u gory jak na dole wiec to nie sa te
po tym PM nie dostalem w ogole odzewu od pana kolczyx ...
wiadomo tez jestem czlowiekiem wiec pomyslalem ze moze kolo se pojechal na wakacje czy cos i nie mogl jak odpisal ,ale wczoraj widzialem ze byl na forum wiec mu napisalm ze ja mu pisze a z jego strony olewka
to mi odpisal potocznie mowiac " zjeb````c mnie" ze to moja wina ze je kupilem
"o co ci koleś chodzi
potem mu pisalem ze co mnie obchodzi link do aukcji skoro on je sprzedaje to on powinine wiedziec jakie sa i do czego sa
odpisal mi ze to ja ee zacytuje bo to smieszne max jak dla mnie
" podrógie ja ci nie dałem pewnosci 100% dla tego dalem ci wszelkie dane tych spreżyn i link do aukcji z której ja je kupilem i mogles sobie zadzwonic i sie dowiedziec w 100% ja ci przekopiowałem dokladnie to co bylo napisane w aukcji"
czyli mialem zadzwonic do gtcupline i zapytac niemajac sprezyn w rece " witam chcialbym sie dowiedziec jakie kolega kolczyx kupil sprezyny od was bo ON NIE WIE " tak ?
piszac mu to napisal mi ze :
po tym stwierdziles ze je bierzesz a to ze w aukci któś napisal nie prawde to nie moja wina to ty masz obowiazek dokladnie sobie sprawdzic a w moim ogloszeniu bylo napisane ze sedan bo tego bylem peny na 100%
z tym sedanem to bzdura bo bym se nie zawracal glowy jakby bylo napisane sedan a ja po rozmowie z koelga SO....R wiedzialem juz ze do cabrio musi byc b3
aa i jeszcze jeden cytat w ktorym rzekomo pan kolczyx mowil ze mi nie daje 100% ze podejda
coupe a cabrio to jest różnica więc jesli masz coupe to nie podejda tylne a jesli cabrio to powinny bo to sa te co ci wyslalem link na 100% bo odnich kupywałem "
tak wiec z tego co pamietam to napisal w poscie jak je sprzedal ze sa prawie funkiel nowki co bylo prawda i ze malo na nich przejechal tak wiec skoro na nich jechal musial je meic w sedanie ? to po co mi je cisnol do cabrio heh
wiem ze kolo ma duzo postow tu i znaja go osoby ale to nie zmienia faktu ze proboje mnie zrobic w dynie...
z jego strony nawet nie bylo slow to zwroce ci kase ( a pisalem o tym mu w mailu )
mi to egal 180 zl mnie nie wzbogaci ani nie zbiednieje ...
ale uwazajcnie na niego
pozdrawiam aaa i wiem ze nie wolno pokazywac rozmow , ale jesli bym jej nie pokazal to mial bym malowiarygodne argumenty