[B4 1Z] Rezanie Tylnego Zderzaka Audi S2 / Competition.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Ja pamietam ze za ori auto dalem 16tys :mrgreen: a mody to juz przestałem liczyc, ale w skrócie to było by tak:
Mody silnka 2500zł
Lampy 1200zł
Zderzaki plus spryski 1900zł
Koła 1700zł
Zawiecha 1200zł
Wyposarzenie wnetrza czyli wskaźniki, liczniki AC/BC i itd około 1200zl
To tak z grubsza dokładnie nie chce mi sie liczyć dojdzie do tego jeszcze Car Audi w okolicach 4tyś z czego mam juz radio - 1000zł i wzmacniacz 600zl (uzywany JBL GTO 6 kanałowy) Co po szybkim przeliczeniu daje nam za zabawki 8500zł nie licze jeszcze tego co nabyłem a nie zrezalem typu FMIC i inne graty. Czyli z grubsza smiało moge powiedziec za za swojego avanta dałem juz 25tyś PLNów a to w gróbym zaokrągleniu myśle za jak skończe i wszystko dokładnie policze to wyjdzie 30tyś :mrgreen:
Mody silnka 2500zł
Lampy 1200zł
Zderzaki plus spryski 1900zł
Koła 1700zł
Zawiecha 1200zł
Wyposarzenie wnetrza czyli wskaźniki, liczniki AC/BC i itd około 1200zl
To tak z grubsza dokładnie nie chce mi sie liczyć dojdzie do tego jeszcze Car Audi w okolicach 4tyś z czego mam juz radio - 1000zł i wzmacniacz 600zl (uzywany JBL GTO 6 kanałowy) Co po szybkim przeliczeniu daje nam za zabawki 8500zł nie licze jeszcze tego co nabyłem a nie zrezalem typu FMIC i inne graty. Czyli z grubsza smiało moge powiedziec za za swojego avanta dałem juz 25tyś PLNów a to w gróbym zaokrągleniu myśle za jak skończe i wszystko dokładnie policze to wyjdzie 30tyś :mrgreen:
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Chyba było by taniej ale nie był by to Diesle tyko ori zapierdzielacz wiadomo jeszcze fajniej ale raczej nie było by mnie stac na jazde tym potworem bo za duzo km robie miesiecznie prawie 10tyś Co do bledy to pójde w Twoje sprawdzone ślady <ok>OGr pisze:Solskier, taniej wyszłoby kupić S2 AVANT
Co do dupci to faktycznie wygląda to super, jednak jak nic brakuje tu blendy od 90-tki Pełna blendzia fajnie przedłuża lampy boczne i całą dupcię. Kupuj blendę i klamkę od A6 C4 i montuj
No jak zwykle pare dni człowiek nie zajrzy na forum a tu już kolega Solskier coś wymodził
Tyłeczek prezentuje się wręcz cycuśnie :mrgreen:
A co do wpakowanej kasy i medytacji czy diesel jest lepszy od benzynki to tak, czy siak największą satysfakcje powinieneś czerpać z tego, żeś chłopak zdolny i sam sobie to wszystko porobiłeś <ok>
Jak dla mnie luxx
Tyłeczek prezentuje się wręcz cycuśnie :mrgreen:
A co do wpakowanej kasy i medytacji czy diesel jest lepszy od benzynki to tak, czy siak największą satysfakcje powinieneś czerpać z tego, żeś chłopak zdolny i sam sobie to wszystko porobiłeś <ok>
Jak dla mnie luxx
- rajdowiec86
- Forum Audi 80