podejdzie do mojej niuni a jesli nie to moze wiecie z czego by pasowało. Z góry dzękuje pozdro

GerB3 pisze:Przód na 99% pasuje kanapa tylna raczej nie , boczki drzwi prawdopodobnie można założyć ale nie jestem pewny. Z czego pasuje ? - tył albo obszyć skórą albo oryginał , boczki można bardzo fajne samemu w skórze zrobić - jest na forum opisane- fotele przednie - wybór duży najlepiej oryginały skórzane , obszycie lub inne fotele np recaro albo z golfa GTI (fajne półkubełki w nich były), oczywiście na szynach z audi.
Dzieki za pomoc moja matka jest krawcową więc dam jej zlecenie :mrgreen:GerB3 pisze:Nie, ale tanie rzeczy to nie są :lol: . Generalnie to zależy czym obszywasz, bo wiadomo że najtańszy jest skaj , około 12 zł za mb , i dużo osób nim obszywa. Górna półka to alcantra ale cena obszycia nią wnętrza mogłaby przekroczyć wartość auta. Przypuszczam że obszycie samej kanapy to ok 500zł a za tą kwote można wyrwać na allegro kompletne wnętrze tylko niestety trzeba czekać aż ktoś je wystawi , bo nie pojawiają sie często. Jest też jeszcze jeden sposób - kupić materiał i samemu sobie obszyć - ściągasz tapicerkę, i od niej robisz sobie formy , następnie zszywasz - czaso i pracochłonne ale warto spróbować.