Wygląda na pewno do dupy :mrgreen:sebbo000 pisze:Ciekawe jak te lampy wyglądają po zamontowaniu, no i jak świecą, ma ktoś może jakieś zdjęcia? http://moto.allegro.pl/item417362411_an ... _lewa.html
[b4] Lampy przednie tuning - Dayline, Angel Eyes i inne
- czester-11
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
mi się bardzo te lampy podobają i gdy będą za 650zł to chyba sobie sprawię takie ciekawe tylko jak wyglądają w samochodzie, może ma ktoś jakieś zdjęcia?? a najlepiej filmik...sebbo000 pisze:Ciekawe jak te lampy wyglądają po zamontowaniu, no i jak świecą, ma ktoś może jakieś zdjęcia? http://moto.allegro.pl/item417362411_an ... _lewa.html
O boże ludzie co Wy wypisujecie ........ :roll: :roll: :roll: :roll:
Swoją opinię wystawiali już nie jednii Wielcy ReZacze np UFotm
Jest to kiszka z allegro, tego typu mody robią Fani opla zwłaszcza astra 1 jest ich ulubionym samochodem do roboty z pierdołami z allegro ....
Nic nie dorówna Soczewce od RS2 nic i już :!:
Jak już się bawić to się bawić Soczewka + bixenon i jest Kozak a nie jakaś tandeta z allegro, nie tylko z allegro ebay też :!:
Widzieliście już nie jeden raz jaką drogą idzie Frano Solskier itp
Nie idzcie tą drogą z tandetnymi lampami itp tylko drogą którą nam koledzy zaprezentowali, bo jak ja mam wewalić takie lampy to wole wogólę nie rezać :roll:
Zaraz się posypią haki na mnie ale mnie to waliiiiiii :mrgreen:
Nisko Szeroko idzicie tą drogą
Pozdro 8-)
Jest to kiszka z allegro, tego typu mody robią Fani opla zwłaszcza astra 1 jest ich ulubionym samochodem do roboty z pierdołami z allegro ....
Jak już się bawić to się bawić Soczewka + bixenon i jest Kozak a nie jakaś tandeta z allegro, nie tylko z allegro ebay też :!:
Widzieliście już nie jeden raz jaką drogą idzie Frano Solskier itp
Nie idzcie tą drogą z tandetnymi lampami itp tylko drogą którą nam koledzy zaprezentowali, bo jak ja mam wewalić takie lampy to wole wogólę nie rezać :roll:
Zaraz się posypią haki na mnie ale mnie to waliiiiiii :mrgreen:
Nisko Szeroko idzicie tą drogą
Pozdro 8-)
Panie grinch może nie dociera do Ciebie to że tu się komentuje przedmioty, a nie to że ktoś ma inne zdanie niż Ty.grinch pisze:O boże ludzie co Wy wypisujecie ........ :roll: :roll: :roll: :roll:
Gust to jest indywidualna sprawa każdego z nas i powinniśmy to uszanować. 8-)
Gdyby każdy tak myślał to połowa tematów na forum nie miałaby sensu. Ten temat był napisany po to abyśmy wspólnie dowiedzieli się czy owe lampy są kiepskie czy nie. Jeśli ich nie kupiłeś i nie sprawdziłeś jak świecą i jak wyglądają zamontowane w aucie to po kiego grzyba piszesz że to tandeta. :evil:grinch pisze:Jest to kiszka z allegro, tego typu mody robią Fani opla zwłaszcza astra 1 jest ich ulubionym samochodem do roboty z pierdołami z allegro ....
Widzisz, nie każdego stać i nie każdy ma tyle szczęścia aby dostać ori soczewki + bixenon, dlatego my malućcy osadnicy z wiosek musimy kombinować. :mrgreen:grinch pisze:Jak już się bawić to się bawić Soczewka + bixenon i jest Kozak a nie jakaś tandeta z allegro, nie tylko z allegro ebay też :!:
Widziałem jego drogę i mi się podoba, jednak nie znaczy to że się będę nią kierować... Lubię jak każdy idzie własną ścieżką a nie jak Pan kseruje pracę innych i uważa że każde odstępstwo to złooooogrinch pisze:Widzieliście już nie jeden raz jaką drogą idzie Frano Solskier itp
To nie rezaj, nikt Ci tego nie zabroni, jednak nie zabraniaj innym mieć własnych pomysłów i koncepcji, bo na tym w ogóle opiera się to forum i dzięki temu audi 80 nadal żyjegrinch pisze:Nie idzcie tą drogą z tandetnymi lampami itp tylko drogą którą nam koledzy zaprezentowali, bo jak ja mam wewalić takie lampy to wole wogólę nie rezać :roll:
Pozdrawiam
-
- Audi 80 Klub
wiadomo że ori soczewki są ekstra, ale mnie nie stać żeby wywalić 1500 za soczewki + około 1000 za zderzak z migaczami odpowiedni do soczewek, wiec pozostaje tylko kupno tych z allegro i nie zgodzę się tym że są kiepski bo te ala r8 są zrobione przez Depo a jak dobrze pamiętam to doc ma w swoim pasku lampy taj firmy i nie narzeka, a tak wogule wolę mieć lampy które są dla innych kiczowate i mieć lepsze światło i widoczność niż zostać przy seri i guzik widzieć :evil: więc tylko czekam jak cena tych ala r8 spadnie tak do 650 i je sobie zapodaje
Spoko róbcie jak chcecie ja już więcej się nie będę wypowiadał w takich dzia..... postach ...morock pisze:Panie grinch może nie dociera do Ciebie to że tu się komentuje przedmioty, a nie to że ktoś ma inne zdanie niż Ty.grinch pisze:O boże ludzie co Wy wypisujecie ........ :roll: :roll: :roll: :roll:
Gust to jest indywidualna sprawa każdego z nas i powinniśmy to uszanować. 8-)
Gdyby każdy tak myślał to połowa tematów na forum nie miałaby sensu. Ten temat był napisany po to abyśmy wspólnie dowiedzieli się czy owe lampy są kiepskie czy nie. Jeśli ich nie kupiłeś i nie sprawdziłeś jak świecą i jak wyglądają zamontowane w aucie to po kiego grzyba piszesz że to tandeta. :evil:grinch pisze:Jest to kiszka z allegro, tego typu mody robią Fani opla zwłaszcza astra 1 jest ich ulubionym samochodem do roboty z pierdołami z allegro ....
Widzisz, nie każdego stać i nie każdy ma tyle szczęścia aby dostać ori soczewki + bixenon, dlatego my malućcy osadnicy z wiosek musimy kombinować. :mrgreen:grinch pisze:Jak już się bawić to się bawić Soczewka + bixenon i jest Kozak a nie jakaś tandeta z allegro, nie tylko z allegro ebay też :!:
Widziałem jego drogę i mi się podoba, jednak nie znaczy to że się będę nią kierować... Lubię jak każdy idzie własną ścieżką a nie jak Pan kseruje pracę innych i uważa że każde odstępstwo to złooooogrinch pisze:Widzieliście już nie jeden raz jaką drogą idzie Frano Solskier itp
To nie rezaj, nikt Ci tego nie zabroni, jednak nie zabraniaj innym mieć własnych pomysłów i koncepcji, bo na tym w ogóle opiera się to forum i dzięki temu audi 80 nadal żyjegrinch pisze:Nie idzcie tą drogą z tandetnymi lampami itp tylko drogą którą nam koledzy zaprezentowali, bo jak ja mam wewalić takie lampy to wole wogólę nie rezać :roll:
Pozdrawiam
Najlepiej jeszcze załóżcie dywaniki aluminiowe i kierunki na lusterka :roll:
Jak to Jurek powiedział "Róbta co chceta "
-
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- radziobiker