Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[b4] Lampy przednie tuning - Dayline, Angel Eyes i inne

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 16 sie 2008, 16:02

sebbo000 pisze:Ciekawe jak te lampy wyglądają po zamontowaniu, no i jak świecą, ma ktoś może jakieś zdjęcia? http://moto.allegro.pl/item417362411_an ... _lewa.html
Wygląda na pewno do dupy :mrgreen:

Awatar użytkownika
czester-11
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: czester-11 » 17 sie 2008, 10:53

troche za bardzo przekombinowane te lampy . ktos chcial nawiazac do r8 albo A5 :mrgreen: :mrgreen:

rafalaudi1
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Imię: Rafał
Model: Audi 80 B1
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 6A

Post autor: rafalaudi1 » 17 sie 2008, 23:25

Jęszcze zmienicie zdanie co do tych lamp jak zejdą z ceny :!:

morock
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: morock » 18 sie 2008, 15:18

sebbo000 pisze:Ciekawe jak te lampy wyglądają po zamontowaniu, no i jak świecą, ma ktoś może jakieś zdjęcia? http://moto.allegro.pl/item417362411_an ... _lewa.html
mi się bardzo te lampy podobają i gdy będą za 650zł to chyba sobie sprawię takie :) ciekawe tylko jak wyglądają w samochodzie, może ma ktoś jakieś zdjęcia?? a najlepiej filmik...

grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 18 sie 2008, 15:40

O boże ludzie co Wy wypisujecie ........ :roll: :roll: :roll: :roll:

Swoją opinię wystawiali już nie jednii Wielcy ReZacze np UFotm

Jest to kiszka z allegro, tego typu mody robią Fani opla zwłaszcza astra 1 jest ich ulubionym samochodem do roboty z pierdołami z allegro ....

Nic nie dorówna Soczewce od RS2 nic i już :!:

Jak już się bawić to się bawić Soczewka + bixenon i jest Kozak a nie jakaś tandeta z allegro, nie tylko z allegro ebay też :!:

Widzieliście już nie jeden raz jaką drogą idzie Frano Solskier itp

Nie idzcie tą drogą z tandetnymi lampami itp tylko drogą którą nam koledzy zaprezentowali, bo jak ja mam wewalić takie lampy to wole wogólę nie rezać :roll:

Zaraz się posypią haki na mnie ale mnie to waliiiiiii :mrgreen:

Nisko Szeroko idzicie tą drogą <piwo>

Pozdro 8-)

morock
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: morock » 18 sie 2008, 17:16

grinch pisze:O boże ludzie co Wy wypisujecie ........ :roll: :roll: :roll: :roll:

Panie grinch może nie dociera do Ciebie to że tu się komentuje przedmioty, a nie to że ktoś ma inne zdanie niż Ty.
Gust to jest indywidualna sprawa każdego z nas i powinniśmy to uszanować. 8-)
grinch pisze:Jest to kiszka z allegro, tego typu mody robią Fani opla zwłaszcza astra 1 jest ich ulubionym samochodem do roboty z pierdołami z allegro ....

Gdyby każdy tak myślał to połowa tematów na forum nie miałaby sensu. Ten temat był napisany po to abyśmy wspólnie dowiedzieli się czy owe lampy są kiepskie czy nie. Jeśli ich nie kupiłeś i nie sprawdziłeś jak świecą i jak wyglądają zamontowane w aucie to po kiego grzyba piszesz że to tandeta. :evil:
grinch pisze:Jak już się bawić to się bawić Soczewka + bixenon i jest Kozak a nie jakaś tandeta z allegro, nie tylko z allegro ebay też :!:
Widzisz, nie każdego stać i nie każdy ma tyle szczęścia aby dostać ori soczewki + bixenon, dlatego my malućcy osadnicy z wiosek musimy kombinować. :mrgreen:
grinch pisze:Widzieliście już nie jeden raz jaką drogą idzie Frano Solskier itp
Widziałem jego drogę i mi się podoba, jednak nie znaczy to że się będę nią kierować... Lubię jak każdy idzie własną ścieżką a nie jak Pan kseruje pracę innych i uważa że każde odstępstwo to złooooo ;-)
grinch pisze:Nie idzcie tą drogą z tandetnymi lampami itp tylko drogą którą nam koledzy zaprezentowali, bo jak ja mam wewalić takie lampy to wole wogólę nie rezać :roll:
To nie rezaj, nikt Ci tego nie zabroni, jednak nie zabraniaj innym mieć własnych pomysłów i koncepcji, bo na tym w ogóle opiera się to forum i dzięki temu audi 80 nadal żyje :) <piwo>

Pozdrawiam :) <piwo> <piwo> <piwo>

rafalaudi1
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: rafalaudi1 » 18 sie 2008, 20:44

morock, <ok> bardzo dobry komentaż
Ja na swoje auto sam zarobiłem wiec sam sobie kupuje co mi się podoba
Stać mnie na to że jak mi się nie spodobają na moim aucie to będą lężały
Napewno te z paskiem ala R8 są o wiele ładniejsze niż te w stylu BMW 7 które dały początek temu tematowi :!:

czapa
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: czapa » 18 sie 2008, 21:08

wiadomo że ori soczewki są ekstra, ale mnie nie stać żeby wywalić 1500 za soczewki + około 1000 za zderzak z migaczami odpowiedni do soczewek, wiec pozostaje tylko kupno tych z allegro i nie zgodzę się tym że są kiepski bo te ala r8 są zrobione przez Depo a jak dobrze pamiętam to doc ma w swoim pasku lampy taj firmy i nie narzeka, a tak wogule wolę mieć lampy które są dla innych kiczowate i mieć lepsze światło i widoczność niż zostać przy seri i guzik widzieć :evil: więc tylko czekam jak cena tych ala r8 spadnie tak do 650 i je sobie zapodaje :-P

grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 18 sie 2008, 21:42

morock pisze:
grinch pisze:O boże ludzie co Wy wypisujecie ........ :roll: :roll: :roll: :roll:

Panie grinch może nie dociera do Ciebie to że tu się komentuje przedmioty, a nie to że ktoś ma inne zdanie niż Ty.
Gust to jest indywidualna sprawa każdego z nas i powinniśmy to uszanować. 8-)
grinch pisze:Jest to kiszka z allegro, tego typu mody robią Fani opla zwłaszcza astra 1 jest ich ulubionym samochodem do roboty z pierdołami z allegro ....

Gdyby każdy tak myślał to połowa tematów na forum nie miałaby sensu. Ten temat był napisany po to abyśmy wspólnie dowiedzieli się czy owe lampy są kiepskie czy nie. Jeśli ich nie kupiłeś i nie sprawdziłeś jak świecą i jak wyglądają zamontowane w aucie to po kiego grzyba piszesz że to tandeta. :evil:
grinch pisze:Jak już się bawić to się bawić Soczewka + bixenon i jest Kozak a nie jakaś tandeta z allegro, nie tylko z allegro ebay też :!:
Widzisz, nie każdego stać i nie każdy ma tyle szczęścia aby dostać ori soczewki + bixenon, dlatego my malućcy osadnicy z wiosek musimy kombinować. :mrgreen:
grinch pisze:Widzieliście już nie jeden raz jaką drogą idzie Frano Solskier itp
Widziałem jego drogę i mi się podoba, jednak nie znaczy to że się będę nią kierować... Lubię jak każdy idzie własną ścieżką a nie jak Pan kseruje pracę innych i uważa że każde odstępstwo to złooooo ;-)
grinch pisze:Nie idzcie tą drogą z tandetnymi lampami itp tylko drogą którą nam koledzy zaprezentowali, bo jak ja mam wewalić takie lampy to wole wogólę nie rezać :roll:
To nie rezaj, nikt Ci tego nie zabroni, jednak nie zabraniaj innym mieć własnych pomysłów i koncepcji, bo na tym w ogóle opiera się to forum i dzięki temu audi 80 nadal żyje :) <piwo>

Pozdrawiam :) <piwo> <piwo> <piwo>
Spoko róbcie jak chcecie ja już więcej się nie będę wypowiadał w takich dzia..... postach ...

Najlepiej jeszcze załóżcie dywaniki aluminiowe i kierunki na lusterka :roll:

Jak to Jurek powiedział "Róbta co chceta "

rafalaudi1
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: rafalaudi1 » 18 sie 2008, 22:55

grinch, kierunki w lusterkach to dobry pomysł :lol:
a tak poważnie to widziałem kierunki w lusterkach od spodu obudowy tak ze nie psuło jej wyglądu tyle ze widac je było tylko w nocy

Awatar użytkownika
MichałK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MichałK » 19 sie 2008, 01:57

Ori soczewki na niemieckim ebayu sa za 419 euro (komplet) , albo sa jakies lewe albo hella obnizyła cene lamp.

morock
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: morock » 20 sie 2008, 09:06

Ale to dalej 1 371zł za lampy + przesyłka i do tego w ogóle trzeba mieć kogoś kto to sprowadzi :-/

Nie oryginalne kosztują 2-3 razy mniej... :-P

mellow_pak
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: mellow_pak » 22 sie 2008, 20:46

a ja sie zgadam z takim uztkownikiem jak ----> czapa

sam by mzmienil na takie z allegro juz w tym roczku ale .... poczekam na przyszly sezonik :)

Awatar użytkownika
radziobiker
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: radziobiker » 17 wrz 2008, 11:54

formatic będziesz miał te lampy w umówionej cenie czy nie?
Pozdrawiam

rafalaudi1
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: rafalaudi1 » 21 wrz 2008, 20:19

Proszę zdjęcia z nowymi lampkami
Obrazek
Obrazek