[80 b3] uszczelka maskująca
[80 b3] uszczelka maskująca
witam mam mały problem jestem na etapie remontu samochodu i dręczy mnie guma jak w większości AUDIOLEK pofalowana, dokladnie mi chodzi o tą co maskuje zamek jest mocowana na końcu maski... nie wiem czym to zastąpić może jest to gdzieś do kupienia, czekam na opinie i rady... Pozdrawiam
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Moja tez byla pofalowana - i teraz lezy w garazu. Bez wyglada bardziej estetycznie ale niestety ma to swoje wady... O zwiekszeniu oporu powietrza nie wspomne ale o nadmiernym brudzeniu komory silnika... Niestety po zimie maska jak i praktycznie cala komora silnik sa bruuuudne....
Pytalem niedawno w ASO o nawa gume to mi gosc powiedzial 120 albo 140 zl nie pamietam juz... Zawsze mozna zalozyc jakas delikatna brewke z laminatu... I tak chyba tez niedlugo zrobie...
Pytalem niedawno w ASO o nawa gume to mi gosc powiedzial 120 albo 140 zl nie pamietam juz... Zawsze mozna zalozyc jakas delikatna brewke z laminatu... I tak chyba tez niedlugo zrobie...
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
hmmm możesz pstryknąć jakieś fotki tej listwy? Może bym się skusił <urodziny>chybo101 pisze:Tak to jest problem też tak miałem w swoim 1.6td i kupiłem listwe orginalną kamei pod maskę zamiast tej gumy. Niestety do cupejki już mi nie podchodzi niby ten sam pas przedni a już nie chce pasować więc załatwiłem prostą gumę .A listwa którą kupiłem jako nówkę leży i się kurzy
Witam <ok>
jak poszukujecie uszczelki na maske w dobrym stanie i za dobre $$ to
zapytajcie tego Chlopaka kleksik@vp.pl.
Mialem kupic od niego ale znalazlem maske pod kolor z uszczelka to zmienilem wszystko.
jak poszukujecie uszczelki na maske w dobrym stanie i za dobre $$ to
zapytajcie tego Chlopaka kleksik@vp.pl.
Mialem kupic od niego ale znalazlem maske pod kolor z uszczelka to zmienilem wszystko.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Mi się podobało. Wiadomo kwestia gustu bo nie każdemu podobają się taki dokładki.
Ale jest jedno ale ....
Musisz mieć nienaruszony przedni pas bo w moim starym 1.6td pasowło idelanie ale niestety tam przód był nie ruszany czego nie można powiedzieć o mojej cupe .
Próbowałem ją ostatnio zakładać po tym jak moja dziewczyna rozbiła mi niunie.
Niestety nie pasuje maska nie się domyka ,a listwa jest za wysoko .Szkoda mi tylko kasy na lakiernika :cry: .
Ale jest jedno ale ....
Musisz mieć nienaruszony przedni pas bo w moim starym 1.6td pasowło idelanie ale niestety tam przód był nie ruszany czego nie można powiedzieć o mojej cupe .
Próbowałem ją ostatnio zakładać po tym jak moja dziewczyna rozbiła mi niunie.
Niestety nie pasuje maska nie się domyka ,a listwa jest za wysoko .Szkoda mi tylko kasy na lakiernika :cry: .
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80