gniado pisze:Nie mogłem załatwić sprawy blaszek na forum, to zrezygnowałem, choć jest zainteresowanie takim czymś
Jest, to prawda.
gniado pisze:A jak ktoś mnie poprosi żebym, korzystając z MOJEGO czasu, zrobił mu projekt w psd, jpg i cmx i załatwił taką blaszkę bo mu się PODOBA, to mam powiedzieć "sorry, zrób sobie sam, Doc zabronił"
Nie koniecznie per Doc, ale regulamin owszem.
gniado pisze:Wiem, że nie jestem długo w klubie, ale, na Boga, nie popadajmy w skrajność!
Staż nie ma znaczenia. Każdego to obowiązuje.
gniado pisze:Przecież to tylko głupie blaszki!
Tylko i aż. Dzisiaj głupie blaszki, jutro głupie długopisy, pojutrze głupie czapeczki, głupie pendrive'y, głupie majtki, głupie polarki, kapselki, duperelki.
Uzasadniałem już to. Nie chcemy dopuścić, aby ktoś ( to nie aluzja do Ciebie ) wzbogacił się oszukując klubowiczów. Dlatego właśnie regulamin to precyzuje, a my go przestrzegamy. Wyobraź sobie samowolkę. Stasiek robi koszulki, Mietek kapselki, Zbyszek długopisiki, a Bogdan zbiera na polary 4 000 zl i tyle go widzieli.
gniado pisze:Ale za co drugie ostrzeżenie?
Zgodnie z uzasadnieniem w profili. Za dalszą produkcję gadżetów poprzez PW.
gniado pisze:No i oczywiście co mój wysłany pw do Doca to zostaję olany...
Nie zostajesz. Prosiłem o przesłanie wzoru blaszki. Chciałem to nawet swego czasu rozważyć, obejrzeć. Nie otrzymałem.
Jako że Doc nie odpowiada na moje prywatne wiadomości, tutaj ponawiam propozycję udostępnienia projektów i kontaktów, żeby można było blaszki robić legalnie
Nie zgadzamy się na to. Dlaczego ? j/w. Dzisiaj Ty blaszki, a co jutro powiem Staśkowi od długopisów ?
gniado pisze:osoby z zarządu klubu chyba nie chcą wyjść na przeciw oczekiwaniom klubowiczów...
Chcą i robią co mogą.
Danek wektory, kokolino ma juz ofertę naklejek (niezła)
Yawor lada chwila ma przesłać mi laserowo wycinane na laminacie logo ( też tanio)
gniado pisze:BTW - czyżby administrator przeglądał moje prywatne wiadomości?
Nie, nie przegląda. To nie tak hop siup, aczkolwiek jest to wykonalne w mysql.
Administrator po otrzymaniu zgłoszenia, że zbierasz i wysyłasz zapytania do userów o gadżety dał bazie zapytanie o treści "znajdz mi w PW słowo blaszki" i znalazł tylko teksty ze słowem blaszki, a co za tym idzie potwierdził.
gniado pisze:A jakbym w nich pisał z, na przykład, moją dziewczyną o wczorajszych wygłupach w łóżku?
To tego by nie czytał, chyba, że pisałbyś o kochaniu się na blaszkach.
Nikt z administracji nie czyta PW bezzasadnie.