[ALL] Jakie mieliśmy samochody >>Zdjęcia<<
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a ja na początku miałem rower potem jeździłem dużo z Tatą zastawą...chyba to była 900. Potem nadal jeździłem rowerem i ogarem 3 biegowym :mrgreen: tata kupił sobie łade samare z salonu '91 ja już jeździłem autobusem :mrgreen: i nawet ursusem c 330 w wieku 9 lat jak zrobiłem prawko to zaczołem docierać ojca auto i wkońcu rozwaliłem go 1 raz z kilku aż wkońcu musiałem kupić za symboliczną złotówkę...miałem ją do tej pory i nadal mam i jest świetna tylko troche brzydka. Moje b4 '92 to już jest piękna maszyna
Tez zaczynalem od rodzinnego >MALUSZKA< :mrgreen: i przez 16 tys. km ani razu nie odmowil posluszenstwa pozniej mialem poloneza trucka to byla maszyna pamietam ze nie lubil jezdzic w deszczu kto mial to wie dlaczego a teraz przesiadlem sie na B4 2.0E ..
Ostatnio zmieniony 18 mar 2007, 22:38 przez junakos, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Ja zaczynałem od Glfa Mk2 '88 1,6 D 56 Km. To była furka. Nigdy mnie nie zawiodła. Do dziś wspominam ją z łezką w oku. Jak go kupiłem to był totalnie zaniedbany. Myślałem że miał siwą tapicerke, ale jak ja wyczyściłem to nieco sie zdziwiłem jak zobacyzłem że jest niebieska. Rozebrałem go całego na części i doprowadziłem do super stanu. Teraz jeździ gdzieś w Warszawie :roll:
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja nie będę pisał co miałęm z motorów bo było tego z kilkanaście sztuk zaczynając od motorynek przez komarki, romety, wski, mztkę, jawe no i potem już Maluszka w niebieskim metaliku to była furka moja pierwsza własna, wcześniej malec rodziców, później Golf mk3 no i Audik teraz oczywiście własny. W przyszłości myślę o avanciku ale to jak skończę studia, 8-)
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Moja przygoda z motoryzacą zaczeła się jeszcze za czasów kartek na bęzyne.Zaczynałem ją od motoru JAVA TS 350, który póżniej zamieniłem na mój pierwszy samochód, a była nim ZASTAWA 1100p. Jak na owe czasy i możliwości to była prawdziwa rakieta ale niestety zdechła.Potem było kilka "maluchów" i wreszcie moje pierwsze Audi, platynowa B3 1.8 S. Niestety zmuszony byłem ją sprzedać i zainwestować w budowę domu.Z Audi przesiadłem się do POLONEZA który służy mi do dziś, a właściwie mojej żonie.Od pół roku jeżdżę Audi B4 2.0E i tak już chyba zostanie.
W moim garażu dużych zmian nie było, ponieważ rodzinka mi się bardzo przywiązuje do pojazdów.
Zaczynałem oczywiście od 126p-86r. potem było, Cinquecento700-94r.
Obecnie mam Opla Corsę 1.2-94r, auto żony w lecie, rodzinne w zimie i B4 Coupe 95r. traktowane raczej hobbistycznie, głównie do mojej dyspozycji. :mrgreen:
Zaczynałem oczywiście od 126p-86r. potem było, Cinquecento700-94r.
Obecnie mam Opla Corsę 1.2-94r, auto żony w lecie, rodzinne w zimie i B4 Coupe 95r. traktowane raczej hobbistycznie, głównie do mojej dyspozycji. :mrgreen:
Na poczatku jeżdziłem Golfem I GTI autko było nie samowite szybkie i zwinne. Przez jakis czas jeździłem maluszkiem EL a potem miałem Kadetta napierw zwykłego 1.3 S 86 roku a potem 91 1.6i z ABS. Po sprzedaży kupiłem Audi 80 89 rok i jest do dzisiaj tylko że jeżdzą rodzice a ja obecnym Avancikiem. Przez te lata w sumie z ojcem mieliśmy 9 Audi różnych od 80 do A6