..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
złośliwi Ci wasi lubelscy policmajstrzy...dawaj do zamościa-masz niedaleko na lasnik a tu jest tylko 2 uparciuchów w czym ja trafiłem na jednego <ok> z Cinem dawaliśmy radę, jemu nawet na 10'calach nie zabrali...a jak jechalismy na zlot nad białe to nawet nie dostaliśmy mandatu za tamowanie ruchu na 30km odcinku 8-) :lol:
P.S. nie ma żartów za glebe i 9'cali należy się szacuneczek, wiem jak na tym się jeździ :lol:
P.S. nie ma żartów za glebe i 9'cali należy się szacuneczek, wiem jak na tym się jeździ :lol:
To znowu ja. Tym razem kilka fotek z ostatniej soboty tj. 6 wrzesień 2008. Zdjęcia zostały zrobione przy okazji wspólnej imprezy organizowanej przez lubelskie kluby audi oraz vw pod tytułem „zakończenie lata 2008”. Cała akcja odbyła się na lubelskim torze kartingowym. Podczas imprezy odbywały się konkursy jazdy na czas. Od razu mówię, że mój przejazd był jedynie dla zabawy, jechałem z prędkością ok. 10-20km/h, a do wjazdu a tor zmotywowała mnie okazja zrobienia fajnych fotek, które możecie oglądać dzisiaj poniżej. Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę i pozdrawiam chłopaków dojeżdżających, a w szczególności Aurela.