Audio w b3
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kolego, nie obwiniaj nas za swoje błędy/niewiedzę. Chciałeś usłyszeć opinię o radiu które masz a my ją przedstawiliśmy. Zanim zakupiłeś radio mogłeś się zapytać albo poszukać jakichś opinii o tym radiu. Złe czy nie - jak byś posłuchał wyższych modeli to byś wiedział jakie jest na prawdę.
Co do przejściówek to za nie też trzeba dać jakieś pieniądze - a jak taką założysz to dwa kanały ci odpadną i będzie grał tylko przód. Jak napisał wyżej Krystian to jest tylko półśrodek który nie ma najmniejszej możliwości sterowania wooferem i jest totalnie nie rozwojowy. Zamiast wykładać pieniądze na jakieś przejściówki sprzedaj te radio i kup chociaż by jakąś używkę z choć troszkę wyższej półki!
Co do przejściówek to za nie też trzeba dać jakieś pieniądze - a jak taką założysz to dwa kanały ci odpadną i będzie grał tylko przód. Jak napisał wyżej Krystian to jest tylko półśrodek który nie ma najmniejszej możliwości sterowania wooferem i jest totalnie nie rozwojowy. Zamiast wykładać pieniądze na jakieś przejściówki sprzedaj te radio i kup chociaż by jakąś używkę z choć troszkę wyższej półki!
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
grinch - nie wiem co miał na celu ten post ale jeśli nie masz nic lepszego do powiedzenia to lepiej nic nie pisz - nie lubię jak ktoś mi coś insynuuje, natomiast jeśli chodzi o wiedzę to jest kilka osób na forum które takową w pewnym stopniu posiadają i kilka takich którzy faktycznie myślą że coś wiedzą nie mając zupełnie doświadczenia.
Przepraszam za OT ale nie dam po sobie i innych jeździć.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Przepraszam za uniesienie ale ja na pewno bym ci tego radia nie doradził. Wiem jakie jest życie i jak to z czasem wpadają do głowy nowe pomysły. Z zasady kupując jakikolwiek sprzęt nie powinno się kupować podstawowego - patrz najtańszego.
W takim razie ile będziesz miał na nowe radio po sprzedaniu tego?
Nie wraziłeś swojej opinii co do sprzętu który zaproponowałem.
W takim razie ile będziesz miał na nowe radio po sprzedaniu tego?
Nie wraziłeś swojej opinii co do sprzętu który zaproponowałem.
radio kupilem za 300zł mam je jakies 4 miesiace wiec nie wiem czy 200 za nie dostane i ktoje kupi od tego trzeba zaczać. co do sprzetu ktory zaproponowales to ok, lecz juz sie napialilem na tego lanzara :mrgreen: no ale teraz koszty wzrosly i nie wiem kiedy zaczne inwestowac..napisz mi jak mozesz jakie radio byloby wystarczajace pod ten zestaw ktory zaproponowalem. pamietaj ze nie jestem milionerem.
kurde mialem radio pioneera deh-1500r i tam bylo wejscie pod wzmacniacz :evil: ale to bylo starsze juz radio i sie spieniężyło...
kurde mialem radio pioneera deh-1500r i tam bylo wejscie pod wzmacniacz :evil: ale to bylo starsze juz radio i sie spieniężyło...
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
roman6680, Kolega wyżej Ci doradził co trzeba zrobić, sprzedaj to radio dołóż grosza i kup z wyjściami na suba. Jak nie chcesz zmieniać tego radia zrób jak pisałem wcześniej. Lepiej zrób to raz, a porządnie. Z wooferem i wzmacniaczem odczekaj chwilę. Narazie możesz słuchać bez niego. Kup radio i zbieraj grosz na resztę.
PS. Nigdy nie polecałem radia bez wyjścia RCA, bo dla mnie to podstawa.
PS. Nigdy nie polecałem radia bez wyjścia RCA, bo dla mnie to podstawa.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Polecił bym ci jakiegoś Kenwooda ale tego nie zrobię bo ilekroć polecam tą markę to zawsze ktoś musi marudzić że jest paskudne czy coś w tym stylu... Powiem ci tylko tyle że podstawą jest przetwornik 24bit DAC BurrBrown i RCA ze sterowanie SUBA. Jak to znajdziesz a można w granicach 250-320zł kupić takie radio nowe to będzie już dla ciebie gitara.
aha to dzieki bardzo. tak apropo, nie chce ktos kupic pioneer deh-2000mp?
aha i jeszcze jednojesli ktoa ma takie radio na sprzedaz jak napisal Oofol to pisaC!!
kenwood_kdc_w4041a
to radio bylo by lepsze? dobze by bylo jakbys polecil konkretna marke i model bo sa rozne marki bardziej i mniej znane
aha i jeszcze jednojesli ktoa ma takie radio na sprzedaz jak napisal Oofol to pisaC!!
kenwood_kdc_w4041a
to radio bylo by lepsze? dobze by bylo jakbys polecil konkretna marke i model bo sa rozne marki bardziej i mniej znane
Ostatnio zmieniony 23 gru 2011, 15:02 przez roman6680, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja nie jestem obeznany w temacie car audio ale to co się ostatnio dzieje to poprostu żenada i parodia.Oofol pisze:grinch - nie wiem co miał na celu ten post ale jeśli nie masz nic lepszego do powiedzenia to lepiej nic nie pisz - nie lubię jak ktoś mi coś insynuuje, natomiast jeśli chodzi o wiedzę to jest kilka osób na forum które takową w pewnym stopniu posiadają i kilka takich którzy faktycznie myślą że coś wiedzą nie mając zupełnie doświadczenia.
Nie chce robić więcej zamieszania w tym temacie, pierwszy raz sie tu wypowiadam i ostatni.
Wiedza o której pisałeś jest taka że jednie rozróznia się suba od niskotonowego i od gwizda o wygłuszeniu drzwi porządnie też nitk nie ma pojęcia i każdy ma swoje widzi misie i tyle.
Nie obrażam tu nikgo tylko widzę co jest, jedyną rzeczą która ciągle jest wałkowna to wybór radia a przecież faq car audio jest jak byk ale co tam :roll:
Tylko ode mnie 8-)