B3 1.8S quattro Comfort Edition - SPRZEDANA ....
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Draxi już odpowiadam.. Racja - troszkę km po nią nabiliśmy, ale naprawdę było warto..Jak ją zaobaczyliśmy, odrazu się zakochaliśmy.Co do ceny - udało się zbić, chociaż w sumie sam widziałeś, że za śmieszne pieniądze była wystawiona. Teraz aby ją opłaćić i śmigać :mrgreen:
noorbi kolego dziękuję za dobre słowo tak jak i wszystkim za opinie
Pozdrawiam
P.S. Postaram się w najbliższym czasie porobić więcej fot niuni, jednak przed tym chcę ja spolerować i odświeżyć środeczek.
Aaa mam takie małe pytanie.. Może ktoś mi podpowie jak usunąć pewną substancję w podobie do lakieru czy też kleju kropelka z kokpitu? Niestety poprzedni właściciel widocznie usilnie chciał coś tam przykleić i teraz obok napisu comfort edition jest wielka plama czegoś :evil: Tego nawet paznokciami nie mozna zeskrobać :evil: :evil: :evil: pomóżcie ..
noorbi kolego dziękuję za dobre słowo tak jak i wszystkim za opinie
Pozdrawiam
P.S. Postaram się w najbliższym czasie porobić więcej fot niuni, jednak przed tym chcę ja spolerować i odświeżyć środeczek.
Aaa mam takie małe pytanie.. Może ktoś mi podpowie jak usunąć pewną substancję w podobie do lakieru czy też kleju kropelka z kokpitu? Niestety poprzedni właściciel widocznie usilnie chciał coś tam przykleić i teraz obok napisu comfort edition jest wielka plama czegoś :evil: Tego nawet paznokciami nie mozna zeskrobać :evil: :evil: :evil: pomóżcie ..
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2008, 15:25 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sebastian1988
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- Fighter001
- Forum Audi 80
- Sebastian1988
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Tak jak obiecałam .. Nowe foto niuni... Już na alu :mrgreen: (195/50/15)
foto na str. 1 - zapraszam :mrgreen:
foto na str. 1 - zapraszam :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 04 sty 2009, 13:36 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 1 raz.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
fajny ten kluczyk typu scyzoryk masz gdzie go kupiłaś?? i jaka cena?? a jescze jedno do czego jest ten kluczyk taki w tej karcie?? bo też go mam, ale niewiem do czego on jest bo jeszcze jeden mam taki cały metalowy z napisem audi, taki okrągły jak ty masz tam na jednej z fot spięty z resztą kluczy i oczywiście jest jeszce trzeci taki normalny zalany w plastiku też orginał...
Pozdrawiam :lol:
Pozdrawiam :lol: