[All] Ciekawostka - podswietlenie szyb
[All] Ciekawostka - podswietlenie szyb
Ostatnio ogladajac stolik pod tv moja uwage pryciagna taki jeden szklany, ktory mial podswietlane krawedzie na podobnej zasadzie co ten: http://www.pro-invest.net/img/regal_aud ... o_duzy.jpg
Odnosnie tego mam pytanko- co myslicie o zrobieniu czegos takiego w audiku w bocznych drzwiach, oczywiscie w czeronym kolorze? Myslalem zeby podkleic do szyby od spodu listwe z diodami skierowanymi do gory, ale nie sciagalem boczkow z przodu i nie wiem czy to jest w ogole mozliwe... Mam nadzieje ze ktos zrozumial cos z tego, jakby co to moge dorzucic fotki tego stolika jak to jest zrobione.
A jak to glupi pomysl prosze to sprostujcie mnie :lol:
Odnosnie tego mam pytanko- co myslicie o zrobieniu czegos takiego w audiku w bocznych drzwiach, oczywiscie w czeronym kolorze? Myslalem zeby podkleic do szyby od spodu listwe z diodami skierowanymi do gory, ale nie sciagalem boczkow z przodu i nie wiem czy to jest w ogole mozliwe... Mam nadzieje ze ktos zrozumial cos z tego, jakby co to moge dorzucic fotki tego stolika jak to jest zrobione.
A jak to glupi pomysl prosze to sprostujcie mnie :lol:
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2010, 16:50 przez beneq, łącznie zmieniany 1 raz.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
beneq, he a na moje to bardzo dobry pomysł <ok> moze to wyglaadc bardzo efektowanie, choć z tego co wiem to mało tam jest miejsca i trudno by cos takiego zamontowac..
Moim zdaniem "agro tuning" polega na zmianie ogólnego wygladu autka, czyli jakies zderzaki, nakladki na zderzaki, jakies boczne listwy itdd, 16 wydechów itdd a z oswietleniem mozna sie nie co pobawic, zrobic to elegancko i gustownie..
Takie moje zdanie..
Pozdrawiam..
Moim zdaniem "agro tuning" polega na zmianie ogólnego wygladu autka, czyli jakies zderzaki, nakladki na zderzaki, jakies boczne listwy itdd, 16 wydechów itdd a z oswietleniem mozna sie nie co pobawic, zrobic to elegancko i gustownie..
Takie moje zdanie..
Pozdrawiam..
-
- Forum Audi 80