Sugestie i problemy z forum
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
gniado, ja doceniam to co Robisz. Dla klubu promocja jest ważna, ale nie ważniejsza niż dobro userów, a jak sam widzisz, pozwolenie na produkcję ot tak skończyłoby się fatalnie.
Co do blaszek...
Po 1 logo musi być wyraźnie widoczne, a zarazem subtelne, aby był sens produkowania go. Nie może to być mała piczka, która jest czytelna z 40 cm.
Po 2 logo musi być z tyłu auta, ponieważ tylko tak łatwo zauważy to ktoś stojący za tobą w korku. Z przodu zdecydowanie mniejsze prawdopodobienstwo.
Po 3 musi być tanie w produkcji i nieczasochłonne
Po 4 musi być trwałe
Po 5 musi być samoprzylepne
Jeśli Twoje blaszki spełniają te warunki i jeśli prześlesz mi jedną do zapoznania się w realu ( Twój awatar nic mi nie mówi, poza wzorem takiej blaszki ) nie będziemy mieli przeciwwskazań, abyś zrobił ich 500 sztuk za które Ci zapłacimy.
Pozdrawiam.
Co do blaszek...
Po 1 logo musi być wyraźnie widoczne, a zarazem subtelne, aby był sens produkowania go. Nie może to być mała piczka, która jest czytelna z 40 cm.
Po 2 logo musi być z tyłu auta, ponieważ tylko tak łatwo zauważy to ktoś stojący za tobą w korku. Z przodu zdecydowanie mniejsze prawdopodobienstwo.
Po 4 musi być trwałe
Jeśli Twoje blaszki spełniają te warunki i jeśli prześlesz mi jedną do zapoznania się w realu ( Twój awatar nic mi nie mówi, poza wzorem takiej blaszki ) nie będziemy mieli przeciwwskazań, abyś zrobił ich 500 sztuk za które Ci zapłacimy.
Pozdrawiam.
1 Logo (wg mnie) jest widoczne
2 Blaszki są w komplecie (przód i tył)
3 za 2 sztuki (mała i duża) z podwójną wysyłką (od producenta do mnie i ode mnie do pozostałych) płacone 20 zł
4 jest trwałe
(przynajmniej do teraz)
5 i tu jest problem, ale silikon sanitarny każdy ma w domu (jak sądzę). Na to właśnie przyczepiłem blaszki u siebie. Z tego co wiem, Tauron zrobił to chyba na Kropelkę, ale nie wiem co lakier na to po zdjęciu takiego "gadżetu".
2 Blaszki są w komplecie (przód i tył)
3 za 2 sztuki (mała i duża) z podwójną wysyłką (od producenta do mnie i ode mnie do pozostałych) płacone 20 zł
4 jest trwałe
5 i tu jest problem, ale silikon sanitarny każdy ma w domu (jak sądzę). Na to właśnie przyczepiłem blaszki u siebie. Z tego co wiem, Tauron zrobił to chyba na Kropelkę, ale nie wiem co lakier na to po zdjęciu takiego "gadżetu".
2. Jak logo będzie z tyłu to trudno wtedy nam z przodu zobaczyć to logo :lol:Doc pisze:Co do blaszek...
Po 2 logo musi być z tyłu auta, ponieważ tylko tak łatwo zauważy to ktoś stojący za tobą w korku. Z przodu zdecydowanie mniejsze prawdopodobieństwo.
Po 4 musi być trwałe
3. 20 zł to chyba nie tak dużo i chyba szybko takie blaszki robią?
4. A te naklejki klubowe są trwałe? Ktoś pisał, że musi zmienić bo mu spłowiała czy jakoś tam się zniszczyła
5. Nie rozumie dlaczego musi być samoprzylepna? Chyba każdy sobie poradzi z założeniem.
Adninstratorze Doc, mam pytanie które męczy mnie już od dawna pisałem na PW ale nie dostałem odpowiedzi co do naklejek na tylną szybe z logo klubu i nie rozumiem dlaczego.
Napisałeś kilka postów wyżej tak:
*Po 1 logo musi być wyraźnie widoczne, a zarazem subtelne, aby był sens produkowania go - moim zdaniem jest(i nie tylko moim)
*Nie może to być mała piczka, która jest czytelna z 40 cm. - nie jest widać napewno i to z nie małej odległości
*Po 2 logo musi być z tyłu auta, ponieważ tylko tak łatwo zauważy to ktoś stojący za tobą w korku. Z przodu zdecydowanie mniejsze prawdopodobienstwo. -jest i to bardzo widoczne
*Po 3 musi być tanie w produkcji i nieczasochłonne -jest tanie
*Po 4 musi być trwałe - trwałe też jest
*Po 5 musi być samoprzylepne -oczywiście że też jest
Prosił bym tylko o odpowiedz dlaczego nie może ona być sprzedawana w klubie
Ps. Dziękuję z góry za odpowiedz
Napisałeś kilka postów wyżej tak:
*Po 1 logo musi być wyraźnie widoczne, a zarazem subtelne, aby był sens produkowania go - moim zdaniem jest(i nie tylko moim)
*Nie może to być mała piczka, która jest czytelna z 40 cm. - nie jest widać napewno i to z nie małej odległości
*Po 2 logo musi być z tyłu auta, ponieważ tylko tak łatwo zauważy to ktoś stojący za tobą w korku. Z przodu zdecydowanie mniejsze prawdopodobienstwo. -jest i to bardzo widoczne
*Po 3 musi być tanie w produkcji i nieczasochłonne -jest tanie
*Po 4 musi być trwałe - trwałe też jest
*Po 5 musi być samoprzylepne -oczywiście że też jest
Prosił bym tylko o odpowiedz dlaczego nie może ona być sprzedawana w klubie
Ps. Dziękuję z góry za odpowiedz
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie wiem jakie byłoby zainteresowane tak mało zgrabną nalepą. Jeśli duże, możemy je zrobić.willi pisze:mam pytanie które męczy mnie już od dawna pisałem na PW ale nie dostałem odpowiedzi co do naklejek na tylną szybe z logo klubu i nie rozumiem dlaczego.
Zrób ankietę i zadaj takie pytanie:
Czy naklejka klubowa powinna być:
Duża 3/4 szerokości tylnej szyby
Skromna z logo naklejana na klapie bagażnika
Wynik ankiety wszystko nam powie.
Pozdrawiam
Nie wiem czy ktoś o tym już wspominał, ale troche dziwne jest to, że punkty za pomoc może przyznawać tylko autor tematu. Moim zdaniem jest to nieuzasadnione w żaden racjonalny sposób. Jedynym ograniczeniem powinno być: jeden post, który pomógł = jedent punkt niezależnie kto kliknie, czy autor tematu czy ktoś inny. Uważam, że na pewno byłoby miło osobom, które bardzo się udzielają na forum aby dostawały jeszcze więcej punkcików, które Im się należą. A takich osób troche jest. Wiem, bo z Ich pomocy dość czesto korzystam. I jeśli nie jestem pierwotnym autorem wątku, to mogę jedynie napisać posta, że dziękuję. Moim zdaniem to ograniczenie jest niezrozumiałe.
Tego nie wiem ale uważam, że wnioskować zawsze można. Zobaczymy jak ustosunkuje się do tego pomysłu Administrator.yawor pisze:grze, to może być ograniczenie narzucone przez skrypt forum. Tzn może akurat to się da ustawić, ale wiele rzeczy jest narzuconych przez skrypt i, żeby to zmienić, trzeba by było grzebać w kodzie PHP, co do przyjemnych nie należy
gniado, Doc wyraźnie napisał, że chce obejrzeć gotowy produkt, a nie projekty. Jeżeli Ci tak bardzo zależy na ich dystrybucji zalegalizowanej przez administracje, to daj coś od Siebie i zamów dodatkowy zestaw, który Mu wyślesz. Doc oceni jakość wykonania i pewnie Ci nawet odeśle z powrotem jak będziesz chciał.gniado pisze:[...]W tamtym temacie prosiłeś o przesłanie Ci gotowej blaszki. Takich niestety nie mogę Ci wysłać, a to z powodu posiadania ich na samochodzie. Projekt - od początku był do wglądu, jest w moim avatarze, był dawno temu wrzucony (pierwsze złamanie regulaminu) na forum.[...]
Po prostu źle do tego podszedłeś i podpadłeś. Ale jak się poprawisz i zrobisz to, o co Cię administracja prosi, to masz nadal szansę na pozytywną decyzję.
Administracja odpowiada za cały klub i forum. Dlatego decyzja administracji jest ostateczna i już, i nie ma sensu się kłócić i walczyć. Sam jestem administratorem dużego forum (5-6 tysięcy unikalnych odwiedzin dziennie), więc wiem jak to wygląda od tamtej strony.
szkodaDanek pisze:grze, niestety punkciki to kwestia skryptu . W prosty sposób nic z tym się nie da zrobić.
miałbyś wtedy jeszcze kilka razy więcej puntów niż teraz
lecz trudno... w takim razie trzeba Ci będzie pisać imienne podziękowania za każdym razem