B3 1.8S quattro Comfort Edition - SPRZEDANA ....
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Podziękował kolego :mrgreen: Cieszy mnie Twoje podejście, jednak jedyne co będę zmuszona zrobić jest blacha..Na pewno trzeba zrobić od zaraz prawy tylni błotnik, bo tam było przerysowane i poprzedni właściciel probował to robić, jednak zrobił tak, że pożal się boże.. :evil: :evil: :evil:zserty pisze:Nie paskudź jej białymi kierunkami i jakąś glebą. Pojazd wygląda przecudnie i niech tak zostanie.
Zdrówka
Piękne audi, z pięknym wyposażeniem. Gratulacje. Pytanie, bo albo nieuważnie czytałem, albo nie napisałaś - który to rocznik ?
Co do kleju to spróbowałbym troszeczkę nitro (ale tylko na klej, broń boże na deskę, bo straci kolor !!!) i podgrzewać suszarką, może się uda, ale mam wątpliwości.
Pozdrawiam.
Co do kleju to spróbowałbym troszeczkę nitro (ale tylko na klej, broń boże na deskę, bo straci kolor !!!) i podgrzewać suszarką, może się uda, ale mam wątpliwości.
Pozdrawiam.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
wujo1 obiecuję zrobić foty jak odbiorę aparat bo pożyczyłam, a telefonem nie mam co robić bo słabo wychodzi.. A pytasz jak mocowana? To wszystko jest fabrycznie, wbudowana w półkę, że w ogóle jej nie widać gdy jest złożona. Poprostu wyciągasz ją i na górze szyby masz takie dwa mocowanka maleńkie i na tym tylko to się trzyma..
ace, Bobol, JPJ dzięki chłopaki..
P.S. Niunia dostała mały prezent - ringi na zegary + amory bielstein'y b4
ace, Bobol, JPJ dzięki chłopaki..
P.S. Niunia dostała mały prezent - ringi na zegary + amory bielstein'y b4
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Foto po założeniu ringów itp - zapraszam na stronę 1
Jeszcze coś .. ktoś kiedyś poprosił mnie chyba na pw żebym dodała swoje foto.. więc spełniam prośbę z dedykacją dla tej osoby (mam nadzieję, że to zgodne z regulaminem ) pozdrawiam
Jeszcze coś .. ktoś kiedyś poprosił mnie chyba na pw żebym dodała swoje foto.. więc spełniam prośbę z dedykacją dla tej osoby (mam nadzieję, że to zgodne z regulaminem ) pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 04 sty 2009, 13:41 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 1 raz.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80