jakiś pa**nt próbował mi zwinąć wkład od lusterka kierowcy. skutkiem tego jest pionowe pęknięcie szkła lusterka. wszystko w nim widać prawidłowo. jednak szpeci je pionowe pęknięcie

jesli masz tylko pekniete to mozesz spokojnie jezdzic, z peknietum lewym lusterkiem, a jesli prawe, to bez prawego wogóle mozesz jezdzic ... ja to przerabiałam czesto, bo u mnie na osiedlu to "cuda panie, cuda" :roll:grze pisze:witam,
jakiś pa**nt próbował mi zwinąć wkład od lusterka kierowcy. skutkiem tego jest pionowe pęknięcie szkła lusterka. wszystko w nim widać prawidłowo. jednak szpeci je pionowe pęknięciejestem w trakcie naprawy ale nie wiem kiedy mi przyślą szkło. orientujecie się może czy z pękniętym lusterkiem można jeździć? czy będą problemy w razie kontroli drogowej?
jeszcze kilkanascie lat temu wiekszosc autek była produkowana bez prawych lusterek, widziałam i tez takie B3grze pisze:no w moim właśnie widać wszystko ale jednak jest pęknięte i czekam na to szkło
z tym akurat się nie zgodzę...Gosia pisze:bez prawego wogóle mozesz jezdzic
to musi miec chyba naprawde zły dzien zeby zabrac dowód, tutaj w łodzi to ja nie słyszałam zeby ktos z moich znajomych za to dowód mial zabrany a nie jedna osoba na złodziei złorzeczyła ze autko obskubali z lusterekjosef pisze:tak jak piszesz,jedno pionowe pęknięcie,widok super a jednak