[80 B4 All] listwy nad drzwi chrom
[80 B4 All] listwy nad drzwi chrom
witam
zakladam nowy temacik bo chyba jeszcze nikt o tym nie pisal .Szukam listw nad drzwi chromowane .nie interesuja mnie listwy elastyczne naklejane bo to szajs sprawdzalem i niepolecam .Gdzie cos takiego moge dostac (okolice krakowa)i jak to zalozyc. Dolaczam zdjecie do pobrania do wgladu o co chodzi JAK KTOS WIE TO PROSZE O ODPOWIEDZ
zakladam nowy temacik bo chyba jeszcze nikt o tym nie pisal .Szukam listw nad drzwi chromowane .nie interesuja mnie listwy elastyczne naklejane bo to szajs sprawdzalem i niepolecam .Gdzie cos takiego moge dostac (okolice krakowa)i jak to zalozyc. Dolaczam zdjecie do pobrania do wgladu o co chodzi JAK KTOS WIE TO PROSZE O ODPOWIEDZ
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
jabko_nb, to ja pisałem o tych listwach, ale nie wiem sam czemu, popierdykało mi się to z Avantem. Dlatego, zaraz usunąłem swój post, żeby nie wprowadzać Cię w błąd. Z tymi szybami, też nie jest tak do końca. Nad szybami przynitowane są tylko takie uchwyty, do których przymocowane są te listwy za pomocą małych metalowych spinek. Aby się do nich dostać, trzeba tylko zdjąć same uszczelki z tych szyb, a to akurat jest bardzo proste. Chwytasz za dolny róg tej uszczelki i delikatnie ją wyciągasz z metalowego rowka w okół szyby. Nad drzwiami z kolei, listwy te, są przynitowane do nadwozia. Dostęp do tych nitów uzyskasz, wysuwając maskownice (te z nadrukowanymi białymi trójkątami) z prowadnic, w dolnej części listew.
-
- Forum Audi 80