[B3 PM] sygnał przełącznika automatycznego gazu
[B3 PM] sygnał przełącznika automatycznego gazu
witam mam nie lada zong-a, a więc zacznę od początku. Miałem problemy z zapaleniem zimnej Niuni ale na ciepłym nie, diagnozy były różne przez zemnie snute... pompa, wtrysk.. Pojechałem do machera powiedział mi że nie koniecznie musi być to co myślę. Podpiął kompa wyszyły czujniki, ok wymienił. Audiolka jeździ beż zarzutu, ale macher na dowidzenia powiedział mi żeby podjechać do Gaziarzy, żeby mi odłączyli TPS-a bo za jakiś czas padnie mi komp... ok tak zrobiłem a tam ludek mi powiedział ze nic mu się nie dzieje i komp nie padnie, z tym niusem do machera, a ten mi mówi że to nie prawda że można sygnał do przełączania automatycznego skąd indziej wziąć, dodał że na pewno się nie myli bo nie jestem pierwszy i na pewno ostatni z tym problemem. Pomóżcie proszę, bo mam mieszane uczucia i nie wiem co mam robić :-|
- Danek
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
A nie powiedział, który? ECU czy ten od LPG? Jeśli ECU to ciekaw jestem z jakiego powodu. Jeśli ten od LPG to tymbardziej nie kojarzę dlaczego sygnał z TPS-u miałby uszkodzić kompa LPG :roll: .drajwer pisze:powiedział mi żeby podjechać do Gaziarzy, żeby mi odłączyli TPS-a bo za jakiś czas padnie mi komp...