[80 B3 91] Pękł pasek alternatora! Ratunku!
[80 B3 91] Pękł pasek alternatora! Ratunku!
Pomocy koledzy! wracajac do domu zaczely mi sie palic kontrolki od wody i ladowania, dojechalem jakos ale temp.mi skoczyla;/ patrze a tam pasek od alternatora strzelil:( co ja mam teraz zrobic?? auto stoi pod blokiem i nie wiem jak mam sie dotelepac do najblizszego warsztatu?? i co tam moglo pojsc poza tym paskiem??ratujcie swiezo mam auto i nie wiem co dalej!!!
Ostatnio zmieniony 01 paź 2008, 08:32 przez tureczeq, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
dobra to teraz jeszcze pow.mi koledzy jak to wyglada ze zmiana tegopaska na przyszlosc??to sie zmienia na po jakiejs ilosc km??czy jak??bo ja nie wiem kiedy on byl wymieniany auto mam od paru dni i nie bylem jeszcze na warsztacie doipiero mialem zamiar go gdzies postawic do mechanika zebyprzejrzal mi wszystko;)
jak ci auto odpali i nie masz daleko do mechanika jakiegos odpal i jedz troche ci aku zdechnie ale powinienes dojechac jak ofc nie masz daleko jak masz za daleko to lepiej hol a najlepiej kolego zaloz nowy pasek sam tez nie umialem a jednak mimo wszystko zalozylem baa pol auta sam poskladalem i nie mialem o tym pojecia a dzis hula az milo
z tymi rajstopami czasem się udaje więc na pewno lepiej naciągnąć rajstopy zamiast paska niż zupełnie bez paska jechać. oczywiście też jestem zdania, żę najlepiej założyć pasek ale z wypowiedzi Kolegi tureczeq wynika, że sam raczej tego nie zrobi - chociaż wymana paska wcale nie jest trudna :roll:AdamE pisze:grze napisał/a:
, to najlepiej kup w kiosku rajstopy
kolego za dużo filmów się naoglądałeś, haha rajstopy... niby to jakieś rozwiazanie ale po so to jak od razu mozna pasek założyć, radź z głową