[b4] Stylizacja - projekt Tuning Black
[b4] Stylizacja - projekt Tuning Black
Tuning Audi B4 8C limo
Kilka fotek, po zmianach stylistycznych Audi 80 B4, z 2.0 ABTem
Jak sie Wam podoba? Mi osobiście bardzo, po zdjęciach widać, iż Auto jest grubo dopracowane.
p.s. Sebek może w końcu zarejsertujesz sie na forum Audi80.pl
Zapraszam
p.s. Poznajecie tego Pana? Haha
Kilka fotek, po zmianach stylistycznych Audi 80 B4, z 2.0 ABTem
Jak sie Wam podoba? Mi osobiście bardzo, po zdjęciach widać, iż Auto jest grubo dopracowane.
p.s. Sebek może w końcu zarejsertujesz sie na forum Audi80.pl
Zapraszam
p.s. Poznajecie tego Pana? Haha
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2010, 19:57 przez FranoF1, łącznie zmieniany 1 raz.
... Masakra :evil:
Respect dla Tego Pana ....
Pełen szacun :mrgreen:
PS: Frano Ty bierz się do roboty a nie pokazujesz autko tego Pana
I tak powinno się Rezać audi a nie jakieś cholerne dziadostwo stiaeksy druteksy :!:
Respect dla Tego Pana ....
Pełen szacun :mrgreen:
PS: Frano Ty bierz się do roboty a nie pokazujesz autko tego Pana
I tak powinno się Rezać audi a nie jakieś cholerne dziadostwo stiaeksy druteksy :!:
Ostatnio zmieniony 05 paź 2008, 17:33 przez grinch, łącznie zmieniany 1 raz.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kolego FranoF1 jeszcze się pytasz? ładna bestyjka <ok> ale mieszają uczucia mi te brewki... pożyjemy i zobaczymy jak wyjdzie w TYN T.FranoF1 pisze:Jak sie Wam podoba?
a najlepsze jest to że 80 w Czechach porobiła wszystkim <mikolaj> <hura> ...prawie wszystkim (#2) ale dla mnie ma mistrza!
pozdrawiam
Mi się nie podoba ten grill. W ogóle nie pasuje do B4. A brewki jakoś mi się zawsze źle kojarzą.
To co mi się jeszcze osobiście nie podoba, to te felgi i to jak wystają poza obrys samochodu.
Oczywiście co napisałem powyżej to tylko moja opinia. Każdy ocenia wg swojego gustu. O gustach się nie dyskutuje .
To co mi się jeszcze osobiście nie podoba, to te felgi i to jak wystają poza obrys samochodu.
Oczywiście co napisałem powyżej to tylko moja opinia. Każdy ocenia wg swojego gustu. O gustach się nie dyskutuje .
.
ale proszę, proszę jakie się nam forum postępowe zrobiło, jeszcze kilka miesięcy temu cała społecznośc jednomyślnie zbojkotowała podobny zderzak z dużym grillem w jednym z tematów.[/quote]
PawelG zgadzam się z tobą jeden klubowicz szukał fotek z takim przodem prawie całe grono na forum chciało go u kamieniować poza paroma wyjątkami którzy rozumieli wizje jak dobrze pamiętam to jego tata miał firmę tuningową
a autko piękne dużo pracy tam włożono
ale proszę, proszę jakie się nam forum postępowe zrobiło, jeszcze kilka miesięcy temu cała społecznośc jednomyślnie zbojkotowała podobny zderzak z dużym grillem w jednym z tematów.[/quote]
PawelG zgadzam się z tobą jeden klubowicz szukał fotek z takim przodem prawie całe grono na forum chciało go u kamieniować poza paroma wyjątkami którzy rozumieli wizje jak dobrze pamiętam to jego tata miał firmę tuningową
a autko piękne dużo pracy tam włożono
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dokładnie kolego! :lol: ...W tamtym poście wszyscy byli na nie a tu proszę :roll: . Mi również nie podchodzi ten grill do tej ładnej b4.BAX pisze:ale proszę, proszę jakie się nam forum postępowe zrobiło, jeszcze kilka miesięcy temu cała społecznośc jednomyślnie zbojkotowała podobny zderzak z dużym grillem
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mając na myśli "jest piękna", chodzi mi oto że wszystkie szczegóły są dopracowane do ideału, jak np grawera na tarczach itp dodatki.
Pozdrawiam <idea>
właścicel tej b4 idzie raczej z postępem bo teraz w świecie tuningu nadchodzi era na kolor mat, pół mat - szczególnie biały lub czekoladowy (ParisTuningShow'08) i dodatki obite skórą...Słonik pisze:kondony na lusterkach
Pozdrawiam <idea>
A tutaj drugi tuningowiec ze Śląska: Fotki + Filmik
http://4tuning.pl/news/98,nisko-niebies ... udi-cabrio
pozdroo Lelek <ok>
http://4tuning.pl/news/98,nisko-niebies ... udi-cabrio
pozdroo Lelek <ok>