Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Czarna w czerwonym jedzie na..białym! Nowa fela s.1 !

Prezentacja w/w od 1991 do 1996.
Awatar użytkownika
EwelinaCzarna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: EwelinaCzarna » 06 paź 2008, 20:22

wujo1 zapomniałam na śmierć zrobić Ci foty tej roletki .. :-/
przepraszam .. ale jak zrobię to wrzucę ale oczywiście w temacie mojej quattrówki a nie tu :-P

peter_k
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: peter_k » 06 paź 2008, 21:56

to faktycznie Dobra masz ta duszyczke na siedzeniu pasazera :) Ciekawe tylko czy ona Cie bronila przed mandatem czy poprostu ... bala sie ;P
Oczywiscie nei mam tu na mysli umiejetnosci Kierujacej bo co do tego Pelny Respect ;P

A tak na powaznie tak niewinnie wygladajaca Kobietka a tu sie okazuje takim diabelkiem za kierownica ;D

Za ta pomylke z A4 to jeszcze mozna przebolec bo w sumie to znaczy ze furka tak zadbana ze sie myli z nowszym modelem, bo gorzej gdyby Wladza myslala ze to jakas Calibra to wtedy bylaby masakra ;P

Inna sprawa ze Kolezanka to Prawdziwa AudiManiaczka i sam bym chcial tak swoja kobiete zarazic samochodami z pod znaku OOOO

Awatar użytkownika
Rene
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Rene » 06 paź 2008, 22:03

EwelinaCzarna pisze: Zaczęła się litania : "dozwolona prędkosć ........... pani jechała 73km/h ...
EwelinaCzarna a może oni mają ustalone to 73km/h mnie tak samo wmawiali, że jechałam 73km/h :lol: choć do dziś nie mam przekonania co do przekroczenia przeze mnie prędkości (zagapiłam się... moja wina)
EwelinaCzarna pisze:Że niestety panowie policjanci nie maja w ogóle oświetlenia :mrgreen: Więc delikatnie ich wyśmiałam, :mrgreen:
po tym zobaczyli klubową wlepę na szybie zaczęli ze mna gadać, czy jestem tym klubie itp itd .. ...
nie no to teraz po prostu piękne (ja chyba padłabym na grunt ze śmiechu) <ok>
chyba musisz coś postawić z tej okazji <piwo> skoro klub pomógł w uniknięciu mandaciku <lol>

Awatar użytkownika
EwelinaCzarna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: EwelinaCzarna » 06 paź 2008, 22:15

peter_k moja duszyczka była odesłana do samochodu, bo jakby sie zdenerwowała to byśmy dostali jeszcze mandat za obrazę władz :-P Zaraz by się kłócił, że nie jechałam 73km a np 65 a oni mają przestarzałe suszarki co ta samą prędkość każdemu pokazują, a to, że ledy są koloru białego itp itd .. :mrgreen:
peter_k pisze:A tak na powaznie tak niewinnie wygladajaca Kobietka a tu sie okazuje takim diabelkiem za kierownica ;D
he he ja wyglądam niewinnie?? :mrgreen: O to mnie zaskoczyłeś 8-) Hehe a tak na poważnie.. Zaczynam brać lekcje od mojej duszyczki, która od kilku lat jeździ w rajdach, bo ośką wpadlam ostatnio w poślizg po tych deszczach :-/ i coraz bardziej zaczyna mnie się podobać wchodzenie na lewą nogę w zakręty,albo jak rzuci dupcię to gaz w podłogę i nigdy nie odpuszczać, aż przód sam wyciągnie - to w ośce.. Aaaaa łamanie i chodzenie bokami quattroweczką to już poezja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jeszcze będzie głośno o Czarniutkim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
peter_k pisze:Inna sprawa ze Kolezanka to Prawdziwa AudiManiaczka i sam bym chcial tak swoja kobiete zarazic samochodami z pod znaku OOOO
spróbuj zabrać swoją panią na kilka zlocików, naprawdę latwo się zakochać ;-)

Rene też coś myslę, że wbili sobie jedną prędkość umowną i wszystkich za to samo :evil: :evil: :evil: I tak dobrze, że 100żł jeszcze ukręciłam, bo z punktami nie dalo rady.. :evil: :evil: :evil:

peter_k
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: peter_k » 06 paź 2008, 22:20

EwelinaCzarna pisze:spróbuj zabrać swoją panią na kilka zlocików, naprawdę latwo się zakochać ;-)
haha to chyba bede musial najpeirw partnerke zmienic zeby sie zakochala i co gorsza wogole wybrala na zlocik :)

Inna sprawa ze w mojej okolicy (czyt na Poludniu) nic sie nie dzieje ;/ Chyba bede musial sie wybrac gdzies na Lubelskie na jakis spocik :)
Ostatnio zmieniony 06 paź 2008, 22:23 przez peter_k, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
EwelinaCzarna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: EwelinaCzarna » 06 paź 2008, 22:22

peter_k pisze:Chyba bede musial sie wybrac gdzies na Lubelskie na jakis spocik :)
zapraszam bardzo serdecznie w imieniu mojego klubu <ok>

peter_k
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: peter_k » 06 paź 2008, 22:26

EwelinaCzarna pisze:
peter_k pisze:Chyba bede musial sie wybrac gdzies na Lubelskie na jakis spocik :)
zapraszam bardzo serdecznie w imieniu mojego klubu <ok>
To bardzo bym byl wdzieczny za info jakby sie cos organizowalo to jesli tylko czas pozwoli z checia na Lubelszczyzne zawitam moim skromnym "czarniutkim" B3 ;P

Awatar użytkownika
EwelinaCzarna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: EwelinaCzarna » 06 paź 2008, 22:33

Masz to jak w banku <ok>
Jak będzie jakaś większa impreza się szykowała, to daje Ci znac i czekam na Ciebie (i może na Twoją kobietę ? ) wraz z całym Lubelskiem klubem Audi <ok>

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 06 paź 2008, 23:16

EwelinaCzarna pisze:
Jak będzie jakaś większa impreza się szykowała, to daje Ci znac i czekam ( na Twoją kobietę ? )
ja też :mrgreen:

peter_k
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: peter_k » 06 paź 2008, 23:40

duo pisze:
EwelinaCzarna pisze:
Jak będzie jakaś większa impreza się szykowała, to daje Ci znac i czekam ( na Twoją kobietę ? )
Widze kolega Duo zapewne przy moim ewentualnym pojawieniu sie na zlocie w Lublinie bardziej niz na mnie oczekiwal bedzie na moja kobiete (oczywiscie nie mowie o OOOO);P chyba wiec przyjade sam :D

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 07 paź 2008, 13:46

No a jednak mozna czasem sie z panami niebieskimi doigadac, sam tez sie kiedys musialem zdrowo nameczyc jak mnie zatrzymali ale dowod zostal u mnie. top bylo jak mi sie jeden zarnik skonczyl i jechalem na jednym swiatelku. pan policjant do mnie ze nie dosc ze jedno to jeszcze jakies wymyslane niebieskie zarowki niezgodne z przepisami, ja do niego ze od kiedy to ksenon jest niezgodny z przepisami? Pan masz tu przetwornice ksenonowe w tym audi :shock: :?: i dal spokoj :mrgreen: Pozsedl z tylu i mowi ze oswietlenie tablicy tez jest niebieskie (led) ja go pyatm w ktorym miejscu, mowi ze TU a ja na to ze TU to ono jest tak samo niebieskie jak białe, machnal reka poszedl do radiowozu. skonczylo sie na 200zl za 88kmh na 50kmh <ok>

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 07 paź 2008, 18:06

peter_k pisze:
duo pisze:
EwelinaCzarna pisze:
Widze kolega Duo zapewne przy moim ewentualnym pojawieniu sie na zlocie w Lublinie bardziej niz na mnie oczekiwal bedzie na moja kobiete (oczywiscie nie mowie o OOOO);P chyba wiec przyjade sam :D
cykor :-P

peter_k
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: peter_k » 07 paź 2008, 19:21

duo pisze:
peter_k pisze:
duo pisze: ja też :mrgreen:
cykor :-P
hehehe no a jak :-P

A tak na powaznie to jesli przyjade to pewnie sam bo na moja kobiete slowo "Audi" ;ub inne motoryzacyjne dzialaja jak alergia i nie chce o tym nawet slyszec bo mowi mi ze jestem jak dziecko i ciagle biegam za ta swoja zabawka :-P

Dzis jak spytalem czy pojedzie do Lublina na spota to odpowiedziala .... ZAPOMNIJ :!:

Awatar użytkownika
Rene
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Rene » 07 paź 2008, 22:15

peter_k pisze:Dzis jak spytalem czy pojedzie do Lublina na spota to odpowiedziala .... ZAPOMNIJ :!:
proponuję wymienić na lepszy model (np Q7) hihihihihi

peter_k
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: peter_k » 07 paź 2008, 23:29

Rene pisze:
peter_k pisze:Dzis jak spytalem czy pojedzie do Lublina na spota to odpowiedziala .... ZAPOMNIJ :!:
proponuję wymienić na lepszy model (np Q7) hihihihihi

hahahah spoko loko :mrgreen: Audiczka w zadnym razie nei odmowila :mrgreen:
Moja kobieta poprostu nie moze pojac ze tyle czasu auto pochlania facetowi :mrgreen:

Mam nadzieje tylko ze jak juz bede mial gdzies na jakis spot sie wybrac to wczesniej mi pogoda dopisze bo brudasem nie mam zamiaru wybierac sie co by mi sie nie dostalo za niedbalstwo niuni :-P
Bo narazie to po wczorajszym ladniejszym dniu dzis u mnie znow leje :-(
I jak tu ladnie fure umyc zeby pokazac wszystkie gadzety :-/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Audi 80/90 - B4.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl