przepraszam .. ale jak zrobię to wrzucę ale oczywiście w temacie mojej quattrówki a nie tu

EwelinaCzarna a może oni mają ustalone to 73km/h mnie tak samo wmawiali, że jechałam 73km/h :lol: choć do dziś nie mam przekonania co do przekroczenia przeze mnie prędkości (zagapiłam się... moja wina)EwelinaCzarna pisze: Zaczęła się litania : "dozwolona prędkosć ........... pani jechała 73km/h ...
nie no to teraz po prostu piękne (ja chyba padłabym na grunt ze śmiechu) <ok>EwelinaCzarna pisze:Że niestety panowie policjanci nie maja w ogóle oświetlenia :mrgreen: Więc delikatnie ich wyśmiałam, :mrgreen:
po tym zobaczyli klubową wlepę na szybie zaczęli ze mna gadać, czy jestem tym klubie itp itd .. ...
he he ja wyglądam niewinnie?? :mrgreen: O to mnie zaskoczyłeś 8-) Hehe a tak na poważnie.. Zaczynam brać lekcje od mojej duszyczki, która od kilku lat jeździ w rajdach, bo ośką wpadlam ostatnio w poślizg po tych deszczachpeter_k pisze:A tak na powaznie tak niewinnie wygladajaca Kobietka a tu sie okazuje takim diabelkiem za kierownica ;D
spróbuj zabrać swoją panią na kilka zlocików, naprawdę latwo się zakochaćpeter_k pisze:Inna sprawa ze Kolezanka to Prawdziwa AudiManiaczka i sam bym chcial tak swoja kobiete zarazic samochodami z pod znaku OOOO
haha to chyba bede musial najpeirw partnerke zmienic zeby sie zakochala i co gorsza wogole wybrala na zlocikEwelinaCzarna pisze:spróbuj zabrać swoją panią na kilka zlocików, naprawdę latwo się zakochać
To bardzo bym byl wdzieczny za info jakby sie cos organizowalo to jesli tylko czas pozwoli z checia na Lubelszczyzne zawitam moim skromnym "czarniutkim" B3 ;PEwelinaCzarna pisze:zapraszam bardzo serdecznie w imieniu mojego klubu <ok>peter_k pisze:Chyba bede musial sie wybrac gdzies na Lubelskie na jakis spocik
Widze kolega Duo zapewne przy moim ewentualnym pojawieniu sie na zlocie w Lublinie bardziej niz na mnie oczekiwal bedzie na moja kobiete (oczywiscie nie mowie o OOOO);P chyba wiec przyjade samduo pisze:ja też :mrgreen:EwelinaCzarna pisze:
Jak będzie jakaś większa impreza się szykowała, to daje Ci znac i czekam ( na Twoją kobietę ? )
cykorpeter_k pisze:Widze kolega Duo zapewne przy moim ewentualnym pojawieniu sie na zlocie w Lublinie bardziej niz na mnie oczekiwal bedzie na moja kobiete (oczywiscie nie mowie o OOOO);P chyba wiec przyjade samduo pisze:ja też :mrgreen:EwelinaCzarna pisze:
Jak będzie jakaś większa impreza się szykowała, to daje Ci znac i czekam ( na Twoją kobietę ? )
hehehe no a jakduo pisze:cykorpeter_k pisze:Widze kolega Duo zapewne przy moim ewentualnym pojawieniu sie na zlocie w Lublinie bardziej niz na mnie oczekiwal bedzie na moja kobiete (oczywiscie nie mowie o OOOO);P chyba wiec przyjade samduo pisze: ja też :mrgreen:
Rene pisze:proponuję wymienić na lepszy model (np Q7) hihihihihipeter_k pisze:Dzis jak spytalem czy pojedzie do Lublina na spota to odpowiedziala .... ZAPOMNIJ :!: