witam i mam pytanie czy ktoś wie jak ustawić zapłon w tym pieruństwie ponieważ na odpalonym silniku próbowałem ustawić zapłon i nic z tego zero reakcji próbowałem na oko to rza szczela w tłumik raz w filter a do tego jest słaby a jak juz jest troche lepiej to nie mogę go rano za żadne skarby odpalić
pomóżcie bo nie da rady tak jeżdezić
[1.6 ADA] Pomocy problem z zapłonem
Też miałem ten problem.Zostawiłem auto na warsztacie i mechanik też zgłupiał.Podpinali cuda komputery ale żaden program nie widział aparatu zapłonowego.Jak zapaliło auto to można sobie kręcić w lewo i w prawo aparatem rzadnej reakcji, a pali tylko w jednym połorzeniu aparatu.Mechanik odpinał całkowicie aparat i dawał sygnał z kompa i auto chodziło super jak tylko wpiął aparat to dalej komputer nie widział aparatu i ta sama bajka.Miał vag-a i jeszcze jakiś komputer, mówił że to originalny komp volkswagena.A na tym kompie pokazywało usterkę mechaniczną ale jaką nie pamiętam.Rozrząd był ok na znakach. I do dziś nie wiem co jest grane jeżdże tak jak jest.Jak by ci się udało zrobić to opisz to w tym temacie.Pozdrawiam.