Jak chcesz możesz obejrzeć moje jak już je odbiorękrzysiek_kw15 pisze:Więc mówicie że jak kupie to powinienem być zadowolony??:-)
[B3/B4] Dywaniki allegro
- krzysiek_kw15
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- krzysiek_kw15
- Forum Audi 80
- krzysiek_kw15
- Forum Audi 80
Dywaniki dostałem i zamontowalem, jestem pozytywnie zaskoczony wykonaniem. Mam jedynie zastrzeżenia do klipsów mocujących, otowry w nich mają za małą średnicę i nie chce przejść przez nie łeb śruby w kołku, musiałem wykręcić tą srubkę i dopiero po założeniu dywanika nakręcić.
No i kształt dywanika pasażera jest ok, bo nachodzi na nadkole, więc mi już pasażerowie nie będą tego paskudzić :mrgreen:
No i kształt dywanika pasażera jest ok, bo nachodzi na nadkole, więc mi już pasażerowie nie będą tego paskudzić :mrgreen:
Dokładnie tak samo było u mnie, musiałem wykręcić śrubki położyć dywanik i potem dopiero przykręcić z powrotem na stopery. Troszkę nie wygodne przy wyciąganiu bo trzeba latać z śrubokrętem ale ogólnie dywaniki są okjmm pisze:Mam jedynie zastrzeżenia do klipsów mocujących, otowry w nich mają za małą średnicę i nie chce przejść przez nie łeb śruby w kołku, musiałem wykręcić tą srubkę i dopiero po założeniu dywanika nakręcić.
Ja to palcem dokręcam :mrgreen:ponczo pisze:Dokładnie tak samo było u mnie, musiałem wykręcić śrubki położyć dywanik i potem dopiero przykręcić z powrotem na stopery. Troszkę nie wygodne przy wyciąganiu bo trzeba latać z śrubokrętem ale ogólnie dywaniki są okjmm pisze:Mam jedynie zastrzeżenia do klipsów mocujących, otowry w nich mają za małą średnicę i nie chce przejść przez nie łeb śruby w kołku, musiałem wykręcić tą srubkę i dopiero po założeniu dywanika nakręcić.
Miałem się odezwać, gdy dotrą do mnie w/w dywaniki. Wiem, że trochę to trwało, ale w końcu udało się!! Z tego miejsca, przy okazji, pragnę NIEpozdrowić Poczty Polskiej. Dywaniki już są zamontowane, wyglądają naprawdę ładnie (na razie). A co do stoperów, to ja wyjątkowo nie miałem żadnych problemów. Pasowały idealnie.