Jak chcesz możesz obejrzeć moje jak już je odbiorękrzysiek_kw15 pisze:Więc mówicie że jak kupie to powinienem być zadowolony??:-)

Dokładnie tak samo było u mnie, musiałem wykręcić śrubki położyć dywanik i potem dopiero przykręcić z powrotem na stopery. Troszkę nie wygodne przy wyciąganiu bo trzeba latać z śrubokrętem ale ogólnie dywaniki są okjmm pisze:Mam jedynie zastrzeżenia do klipsów mocujących, otowry w nich mają za małą średnicę i nie chce przejść przez nie łeb śruby w kołku, musiałem wykręcić tą srubkę i dopiero po założeniu dywanika nakręcić.
Ja to palcem dokręcam :mrgreen:ponczo pisze:Dokładnie tak samo było u mnie, musiałem wykręcić śrubki położyć dywanik i potem dopiero przykręcić z powrotem na stopery. Troszkę nie wygodne przy wyciąganiu bo trzeba latać z śrubokrętem ale ogólnie dywaniki są okjmm pisze:Mam jedynie zastrzeżenia do klipsów mocujących, otowry w nich mają za małą średnicę i nie chce przejść przez nie łeb śruby w kołku, musiałem wykręcić tą srubkę i dopiero po założeniu dywanika nakręcić.