[b3] Zderzaki sedan - opcje przod i tyl
Nie wiem jak Ci to mam jaśniej wytłumaczyć, kup i spróbuj założyć, to wszyscy będziemy mądrzejsi. Ja wiem tylko tyle, co już napisałem.Oofol pisze:Franek - ja wiem że jest bardziej okrągły i to właśnie dla tego chciał bym go założyć:)
Dalej mi nie wytłumaczyłeś dlaczego nie pasuje... to że jest bardziej okrągły nie powinno mieć wpływu...
Pozdrówka
co do zderzaka sedan/avant to są inentyczne rużnią się tylko plastikiem który maskuje szczeline między zderzakiem a pasem tylnym co oczywiście można zamienić(sam zakładałem zderzak z sedana do avanta) a co do zderzaka od coupe to jak napisał kolega pare4 postów wyżej to jest bardziej okrąglejszy na bokach
[ Dodano: 2008-10-09, 23:20 ]
[ Dodano: 2008-10-09, 23:20 ]
kolego z tego co wiem to zderzak z 90-tki róiżni się tym że ma malowany dół pod kolor i przeważnie chromowaną listwe u góry niewiem czy we wszystkich modelach ale w moim bynajmiej tak byłoLeszek pisze:Audi 90 (sedan) ma chyba troszkę inne zderzaki z tyłu niż 80-tka b3. Nie wiem czy nie taki sam jak w wersji coupe. Tak mi się wydaje. Mam taki sam w 90 tylko dół jest też w kolorze.
Być może się mylę, to mnie ktoś poprawi.