Wkońcu odebrałem swoją 80-tkę. Pierwsze co w niej zauważyłem to to, że nie działają w niej światła przeciwmgielne przednie jak i tylne. Nie działa również oświetlenie silnika i półki na rękawiczki (co do popielniczki to muszę jeszcze raz sprawdzić ale chyba też nie działa). Przynajmniej jedna lampka nie działa w desce rozdzielczej (ale podświetlenie jest więc wykluczam tutaj spalenie bezpiecznika nr 14). Początkowo problem miałem również z obrotomierzem bo nie działał (samochód chyba z miesiąc stał na dworze i nieco zawilgotniał) ale po kilku godzinach w słońcu, obrotomierz zaczął spełniac swoją funkcję.
Zauważyłem również jeszcze, że w konsoli środkowej po naciśnięciu przycisku od świateł przeciwmgielnych wogóle się nie zapalają pod nimi żadne lampki (i wogóle te przyciski nie są podświetlone). Jedynie po naciśnięciu przycisku od pogrzewania tylnej szyby zapala się pod nim lampka (chociaż przy pierwszym włączeniu czekałem chyba ok 1 min żeby zaskoczyła). Jak myślicie, czego to może byc wina? Czyżby było w tym samochodzie aż tyle spalonych lampek tudzież diod? I czemu w takim razie przeciwmgielne nie działają?
Proszę o stosowanie się do zasad nazewnictwa tematów. Pozdrawiam <ok>
EDIT:
Przepraszam, mały fall-start z mojej strony