<haha> <ok>Pawog2 pisze:ile osob? hmm to zalezy ktorego polityka wybiorę na cel :mrgreen:
Wiem, że ktoś może odczytać mój komentarz za nie zbyt mądry, ale duo rozbawiłeś mnie do łez <ok>
póki co 2 ale będę się starał :mrgreen:duo pisze:norbi ile masz innych wozow niz audi 80 w temacie swoim ?
hahahahahhahahahaha ! przeczytaj dokładnie mój post i cofnij się do 3ciej klasy podstawówki - mniej więcej wtedy była nauka czytania ze zrozumieniem to co napisałeś znaczy, że sie czujesz spamerem i mitomanem skoro Cie to uraziło .. gratuluję wygrałeś konkurs <mikolaj> naśmiewam się i tępie głupotę jeśli jużs4nte pisze:co to ma znaczyć,że trzymasz kciuki za nasze swapy,rezania itd.naśmiewasz sie z klubowiczów tego forum,bo mi sie wydaje że tak.co ty myslisz ze masz najlepiej odpicowaną audice na tym forum?ps.zdjołeś tą szmate z przedniej maski,bo wyglądało to idiotycznie?
chodzi Ci chyba o moją A4 ( to chyba nie inna marka ), i ostatni nabytek ?duo pisze:y wrzucasz w swoim poscie jakies wozy innej marki
Krystian jak ja lubię z Tobą rozmawiać ... aaa masz pozdrowienia od rudej Grażyny w aucie ( pamiętasz Radom ? ) masz od Niej pochwałę za mądre zakończenie.AUDI_A6 pisze:Ja Wam powiem jedno zamiast pierdzielić obrabiać autorowi temat dupę to lepiej napiszcie jakieś konstruktywne wypowiedzi na temat. To jego cyrk i jego małpki i niech sobie pisze nawet ile bieżnika mu na oponie ostatnio się zużyło albo za ile zatankował auto.
To, że klubowicze się podniecają naklejką o niczym nie świadczy. Podoba im się taka i tyle. Sam jak widzę naklejkę klubową mam miękko w gaciach :mrgreen: Tak więc Panowie kontynuujmy temat bez ubliżania sobie, bo mafia lubelska czuwa wszędzie :mrgreen:
Napiszcie do Bravo może Wam ulży, mi to pomogło, błyskawicznie dostałem odpowiedzi na dręczące mnie pytania, na które mama nie chciała ze mną rozmawiać.
a Ty ? na impreze Gabryśka :!: , ale to już ( najlepiej przyjedź do LBN, skoczymy na gorące studentki <mikolaj> )AUDI_A6 pisze:Tak wogóle jest sobota wieczór co wy tu robicie? :mrgreen: <palma>
ja nic nie robiłem .. to mój urok, wdzięk i takt, a nie photoshop :mrgreen:AUDI_A6 pisze:Łoj Łukasz Łukasz ta z samochodu w Radomiu to mmmmmmm dobra dobra :mrgreen: coś ty zrobił <palma>
No no, słyszałem, że te sławne studentki z Lublina warte są grzechu :mrgreen: a jest ich tam tyle że głowa mała 3 na jednego faceta :lol:
Nie odbiegając od tematu i chcą uniknąć robienia zbędnego spamu zapytam Duo ile masz paliwa w baku? :mrgreen: :mrgreen: