Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 11 paź 2008, 20:36

Pawog2 pisze:ile osob? hmm to zalezy ktorego polityka wybiorę na cel :mrgreen:
<haha> <ok> <piwo>
Wiem, że ktoś może odczytać mój komentarz za nie zbyt mądry, ale duo rozbawiłeś mnie do łez <ok>

s4nte
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: s4nte » 11 paź 2008, 20:40

co to ma znaczyć,że trzymasz kciuki za nasze swapy,rezania itd.naśmiewasz sie z klubowiczów tego forum,bo mi sie wydaje że tak.co ty myslisz ze masz najlepiej odpicowaną audice na tym forum?ps.zdjołeś tą szmate z przedniej maski,bo wyglądało to idiotycznie?

noorbi

Post autor: noorbi » 11 paź 2008, 20:41

duo, nie kumam czemu się tak ciśnieniujesz, to już własnej opinii nie można wyrazić? Chyba po to mamy forum....
Jak Ci piszą że ślicznie, pięknie i cudownie to jest OK, a jak coś komuś nie podoba się to napisać nie można?
duo pisze:norbi ile masz innych wozow niz audi 80 w temacie swoim ?
póki co 2 ale będę się starał :mrgreen:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 11 paź 2008, 20:58

s4nte pisze:co to ma znaczyć,że trzymasz kciuki za nasze swapy,rezania itd.naśmiewasz sie z klubowiczów tego forum,bo mi sie wydaje że tak.co ty myslisz ze masz najlepiej odpicowaną audice na tym forum?ps.zdjołeś tą szmate z przedniej maski,bo wyglądało to idiotycznie?
hahahahahhahahahaha ! przeczytaj dokładnie mój post i cofnij się do 3ciej klasy podstawówki - mniej więcej wtedy była nauka czytania ze zrozumieniem ;-) to co napisałeś znaczy, że sie czujesz spamerem i mitomanem skoro Cie to uraziło .. gratuluję wygrałeś konkurs <mikolaj> naśmiewam się i tępie głupotę jeśli już <piwo>

[ Dodano: 2008-10-11, 21:03 ]
Noorbi jak ja wrzucam posta z moim wozem i moją naklejka to robie spam i to komentujesz negatywnie i uwazasz to za wyrazaenie opinii - OK nie mam nic przeciw , ale jak Ty wrzucasz w swoim poscie jakies wozy innej marki nie dotyczące tego forum i ja to skomentowałem to juz znaczy ze ja sie cisnieniuję, tak ? weź Ty sie określ i spróbuj być konsekwentny :mrgreen:

noorbi

Post autor: noorbi » 11 paź 2008, 21:10

Duo, widzę że się nie rozumiemy. Naprawdę wrzucaj sobie co chcesz do Twojego tematu, Twoja sprawa.
Ja tylko skrytykowałem niewłaściwe parkowanie. Gdzie napisałem że robisz spam :?: Pisz co chcesz...
duo pisze:y wrzucasz w swoim poscie jakies wozy innej marki
chodzi Ci chyba o moją A4 ( to chyba nie inna marka ), i ostatni nabytek ?
Ale sam napisałeś że to mój temat, więc nie wiem o co kaman....

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 11 paź 2008, 21:25

Ja Wam powiem jedno zamiast pierdzielić obrabiać autorowi temat dupę to lepiej napiszcie jakieś konstruktywne wypowiedzi na temat. To jego cyrk i jego małpki i niech sobie pisze nawet ile bieżnika mu na oponie ostatnio się zużyło albo za ile zatankował auto.

To, że klubowicze się podniecają naklejką o niczym nie świadczy. Podoba im się taka i tyle. Sam jak widzę naklejkę klubową mam miękko w gaciach :mrgreen: Tak więc Panowie kontynuujmy temat bez ubliżania sobie, bo mafia lubelska czuwa wszędzie :mrgreen:

Napiszcie do Bravo może Wam ulży, mi to pomogło, błyskawicznie dostałem odpowiedzi na dręczące mnie pytania, na które mama nie chciała ze mną rozmawiać.

Tak wogóle jest sobota wieczór co wy tu robicie? :mrgreen: <palma>

Pozdrowionka dla sławnych studentek z Lublina <mikolaj>

Sory za OT

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 11 paź 2008, 21:31

AUDI_A6 pisze:Ja Wam powiem jedno zamiast pierdzielić obrabiać autorowi temat dupę to lepiej napiszcie jakieś konstruktywne wypowiedzi na temat. To jego cyrk i jego małpki i niech sobie pisze nawet ile bieżnika mu na oponie ostatnio się zużyło albo za ile zatankował auto.

To, że klubowicze się podniecają naklejką o niczym nie świadczy. Podoba im się taka i tyle. Sam jak widzę naklejkę klubową mam miękko w gaciach :mrgreen: Tak więc Panowie kontynuujmy temat bez ubliżania sobie, bo mafia lubelska czuwa wszędzie :mrgreen:

Napiszcie do Bravo może Wam ulży, mi to pomogło, błyskawicznie dostałem odpowiedzi na dręczące mnie pytania, na które mama nie chciała ze mną rozmawiać.
Krystian jak ja lubię z Tobą rozmawiać ... aaa masz pozdrowienia od rudej Grażyny w aucie ( pamiętasz Radom ? ) masz od Niej pochwałę za mądre zakończenie.

AUDI_A6 pisze:Tak wogóle jest sobota wieczór co wy tu robicie? :mrgreen: <palma>
a Ty ? na impreze Gabryśka :!: , ale to już ( najlepiej przyjedź do LBN, skoczymy na gorące studentki <mikolaj> )

noorbi

Post autor: noorbi » 11 paź 2008, 21:37

AUDI_A6, pisałem do bravo, nie odpisali i musiałem sam sprawdzić <haha>

Duo sorki za spam

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 11 paź 2008, 21:44

Łoj Łukasz Łukasz ta z samochodu w Radomiu to mmmmmmm dobra dobra :mrgreen: coś ty zrobił <palma>

No no, słyszałem, że te sławne studentki z Lublina warte są grzechu :mrgreen: a jest ich tam tyle że głowa mała 3 na jednego faceta :lol:

Nie odbiegając od tematu i chcą uniknąć robienia zbędnego spamu zapytam Duo ile masz paliwa w baku? :mrgreen: :mrgreen:

Kończąc ot zmotywujmy autora tematu, to wprowadzania coraz to nowszych modów i ewentualnych gadżetów, a nie pogrążajmy go.

Całuski <mikolaj>
Ostatnio zmieniony 11 paź 2008, 21:50 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 11 paź 2008, 21:49

AUDI_A6 pisze:Łoj Łukasz Łukasz ta z samochodu w Radomiu to mmmmmmm dobra dobra :mrgreen: coś ty zrobił <palma>

No no, słyszałem, że te sławne studentki z Lublina warte są grzechu :mrgreen: a jest ich tam tyle że głowa mała 3 na jednego faceta :lol:

Nie odbiegając od tematu i chcą uniknąć robienia zbędnego spamu zapytam Duo ile masz paliwa w baku? :mrgreen: :mrgreen:
ja nic nie robiłem .. to mój urok, wdzięk i takt, a nie photoshop :mrgreen:
a studentek na głowe przypada duzo wiecej niz 3 jak sie ma charyzmę wielką <mikolaj>
co do paliwa to staram się mieć zawsze nie mniej niz ok 15L ale jak zaloze BC to przez tydzien bede smigac na rezerwie zanim sie kontrolką nacieszę. :mrgreen:

Awatar użytkownika
homer
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: homer » 11 paź 2008, 23:15

duo pisze:ile osob? hmm to zalezy ktorego polityka wybiorę na cel :mrgreen:
łeeee no Ukaszu oni sie nie licza bo ich to nie szkoda i jeszcze bys siakiegos medala lub inszego ordera dostal :lol: :lol: <piwo>

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 12 paź 2008, 08:59

Po 1 primo: Prawie spadłem z krzesla jak te farmazony o dupie maryny czytalem <palma>
Po 2 primo: Niektorzy to naprwde lubia wyrwac cos z kontekstu i sie do tego przypiac ale to juz sprawa indywidualna kazdego chyba jest.
Po 3 primo: Chłopki robimy trzy dniowy spot w LBN z naciskiem na tamtejsze studentki :!: :!: :!: <mikolaj> Gabryski, Mariolki i inne krejzolki <spoko>
Po 4 primo: Duo jak tam kaloryfer :?: :lol:

spaykee
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krzysztof
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: spaykee » 12 paź 2008, 15:07

Słonik pisze:Po 3 primo: Chłopki robimy trzy dniowy spot w LBN z naciskiem na tamtejsze studentki :!: :!: :!: <mikolaj> Gabryski, Mariolki i inne krejzolki <spoko>
To kiedy mam przyjechać? <ok> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 12 paź 2008, 15:56

Jak będą dupy to i ja sie zjawie <rotfl2>

Więc kiedy <lol>

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele