Fajnie Fajnie <ok>
Szkoda to jak teściowa do studni wpadnienoorbi pisze:Według mnie szkoda auta.....
AdamE pisze:jak na śniegu potrafia to na asfalcie tym bardziej <palma>pajak100 pisze:I póżniej właśnie jeżdzą tacy inwalidzi po szosach co potrafią wyjść z poślizgu na śniegu albo piachu ,
Tu się z Wami nie zgodzę, gdyby nie zimowe jazdy Q i ośką, to być może bym tu już posta nie pisałminon1 pisze:AdamE pisze:jak na śniegu potrafia to na asfalcie tym bardziej <palma>pajak100 pisze:I póżniej właśnie jeżdzą tacy inwalidzi po szosach co potrafią wyjść z poślizgu na śniegu albo piachu ,
:lol: :lol: :lol: :lol:
zgoda w 100%, ale jak nie spróbujesz na asfalcie to nie będziesz wiedział i to nie jest to samo co na śniegu :!: To miałem na myślijmm pisze:Tu się z Wami nie zgodzę, gdyby nie zimowe jazdy Q i ośką, to być może bym tu już posta nie pisałminon1 pisze:AdamE pisze: jak na śniegu potrafia to na asfalcie tym bardziej <palma>
:lol: :lol: :lol: :lol:
benek77 pisze:Właśnie od takich "kierowców" nie chciałbym nigdy kupić samochodu (co nie musi oznaczać że to konkretne się już do niczego nie nadaje), rozumiem że auto ma sprawiać przyjemność z jazdy, ale upalać tak to można stare BMW bo w końcu do tego nadają się najlepiej. Każdy robi to co lubi, a inni później kupują takie pozajeżdżane wraki od pseudo rajdowców. Opinia tylko i wyłącznie moja, nie każdy musi się z nią zgadzać.