Pzdr <ok>
Napisałem że nie twierdzę iż ten konkretny egzemplarz jest w złym stanie w pierwszym poście bo odpędza się pierwsza klasa, ale nie zgodzę się że takie manewry nie odbijają się negatywnie na stanie auta i nie chciałbym aby takie coś robiono moim autem i nie kupiłbym auta widząc tylko jak startuje. Napisałem także że jest to wyłącznie moja opinia o takim a nie innym traktowaniu auta. Co do BMW zgodzę się że poszedłem stereotypową drogą, ale wspominając o paleniu gumy i innych tego typu manewrach sporej części społeczeństwa kojarzy się i nie bez przyczyny BMW, a nie powiem starsze BM-ki szczególnie te większe mi się podobają i nic do aut tej marki nie mam. Jeżeli ktoś (fan marki BMW) poczuł się urażony moją wypowiedzią niech ma o to pretensje do ludzi którzy wpłynęli na taki pogląd o posiadaczach tej marki.zserty pisze:Popatrz na te filmy i powiedz mi czy nie kupiłbyś tej qpety.
dokładnie, nie musi nam się podobać, to decyzja Pająka ale chyba wypowiedzieć się można :?: Czy od razu będziemy nazwani mistrzami prostej ? Widziałeś umiejętności wszystkim Forumowiczów aby je oceniać ? Kolego to jest forum, miejsce gdzie każdy może wyrazić swoje zdanie.DRED pisze:To , że Wam sie to nie podoba?? cóż nie musi.