[Coupe by Grzechas]->delikatne zmiany na 2012-brock b6
-
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
dystanse będą napewno ale narazie brak kasy...a co do zderzaka to kupiłem okazyjnie i jestem zadowolony, tak jak napisałeś ... kasa robi swojeSłonik pisze:Coupe na glebie i 17" wyglada super <ok> zdezraczek tez oki mimo iz nie oryginał no ale wiadomo możliwosci i kasa robią swoje :roll:
Koniecznie zapodaj dystanse bo strasznie te siedemnastki giną w nadkolach.
[ Dodano: 2008-10-18, 17:41 ]
mellow_pak pisze:bardzo fajne qpe mi sie podobajutssaaa kiedys to bylo moje marzenie, ale to na co trafialem mialo za wlascicieli rzeżnikow wiec jezdze sedanem....
Pozdro
niestety, trafić zadbane coupe to fart... ale czasami taki się przytrafia :mrgreen:
[ Dodano: 2008-10-18, 17:49 ]
Ivo pisze:mnie sie nie widzi, zderzak fele..
ale to moje zdanie
Jesli masz xenonki (a takie widze na pierwszych fotach) to jak w deszczu kiedys bedziesz jechać z naprzeciwka to osobiście sklupie Ci miske
co do sklepania miski to najpierw będziesz musiał mnie dogonić... :mrgreen: a łatwo napewno by nie było, chyba że jeździsz jak kubica a jak tak patrze na twoje zawieszenie to mógł byś mnie dogonić jedynie w terenie :mrgreen:
pozdro
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
dawno nie pisałem a trochę zmian nastąpiło w mojej coupe'cie od ostatniego czasu... a dokładnie doszły nowe rzeczy tj.
- zawieszenie: amorki sportowe przód z koni, amorki sachs na tył
- obniżenie przodu ok 25mm a tył ok 15mm
- nowe opony: przód- dunlop 215/40, tył- nexen 215/40
- kierownica sportowa raid dino
- radio pioneer deh 7700 mp
- dystanse przód 20mm, tył 30mm ( nie miałem śrub do tych 30mm i mam je do sprzedania :mrgreen: )
no i odświeżenie auta tzn. polerka lakieru oraz pranie i czyszczenie całego auta w środku :mrgreen:
- oczywiście jak co 15000km wymiana olejów i filtrów ( tzn wszystkiego co trzeba wymienic by auto jeździło ) :mrgreen:
poniżej trochę zdjęć które robiłem ostatnimi czasy
jeszcze pare fotek dodam napewno...
- zawieszenie: amorki sportowe przód z koni, amorki sachs na tył
- obniżenie przodu ok 25mm a tył ok 15mm
- nowe opony: przód- dunlop 215/40, tył- nexen 215/40
- kierownica sportowa raid dino
- radio pioneer deh 7700 mp
- dystanse przód 20mm, tył 30mm ( nie miałem śrub do tych 30mm i mam je do sprzedania :mrgreen: )
no i odświeżenie auta tzn. polerka lakieru oraz pranie i czyszczenie całego auta w środku :mrgreen:
- oczywiście jak co 15000km wymiana olejów i filtrów ( tzn wszystkiego co trzeba wymienic by auto jeździło ) :mrgreen:
poniżej trochę zdjęć które robiłem ostatnimi czasy
jeszcze pare fotek dodam napewno...
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2009, 22:38 przez grzechas_audi, łącznie zmieniany 2 razy.
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
co do wnętrza to zrobie zdjęcia gdyż te które dodałem są jeszcze przed praniem ale auto jest już po polerce :mrgreen: a co do felg to kwestia gustu (wiadomo) ale do R8 takie pasują ( bo są prawie takie same - ale niestety nie oryginalne )Ivo pisze:plusik za lakier i mycie srodka, IMO te felgi kompletnie nie pasuja do kupety
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
dzięki wielkie ale jak sam widziałeś to niestety pare rzeczy jest do zrobienia np: zderzak no i ta nieszczęsna maska, ale napewo wszystko oprócz maski będzie zrobione do końca marca :mrgreen: na następnego spota będzie już raczej git, tajle czekają na montaż :mrgreen: pozdrodydo85 pisze:no na zdjecia sie prezentuje ładnie ale na żywo jeszcze lepiej <ok>