[80 B4 2.0 ABK] Zacinający się zamek centralny
to jest 100% usterka, miałem to samo u siebie, ktoś źle założył pancerz cięgna do tej rączki od otwierania od środka, po założeniu pancerza w poprawny sposób zamek zamyka się od razu, a też nie domykał się i trzeba było na siłę, po czym było słychać charakterystyczne "czpyk"Danek pisze:Myślę, że problem polega na ustawieniu cięgna otwierająco-blokującego rygiel
-
- Forum Audi 80
[100 C4, A6 C4 ] Zamki w drzwiach i stacyjka
Witam , mam pytanie czy ktoś z Was orientuje sie może czy zamki i stacyjka z Audi A6 C4 97r będą pasować do Audi 100 C4 z 92 r .Pozdrawiam
[80 b4] centralny zamek
ponieważ jestem w trakcie obszywania tapicerki siedzeń w tylnej kanapie w oparciu znajduje się siłownik centralnego poszukuje i nie moge znaleźć rozgałęzienia rurki powietrznej w trakcie wyciągania szarpnąłem i rurka się rozłączyła ale teraz chciałbym połączyć tak jak było gdzie w samochodzie szukać tego rozgałęzienia.
Kolego, łatwiej byłoby cię zrozumieć gdybyś nie pisał wszystkiego ciurkiem, tylko stosował kropki i przecinki. Popraw to proszę. Pozdrawiam.
Kolego, łatwiej byłoby cię zrozumieć gdybyś nie pisał wszystkiego ciurkiem, tylko stosował kropki i przecinki. Popraw to proszę. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2008, 22:31 przez pawian78, łącznie zmieniany 1 raz.