Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

auto się znalazło :))

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Motostacja PL
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Motostacja pl » 01 lis 2008, 11:46

Selfish pisze:W razie czego mam w garażu jakąś łopatę a i lasów u nas pod dostatkiem
A ja kilof, gdyby ziemia była zmarznięta :-P

Gratuluje odnalezienia auta.

Awatar użytkownika
goldi j51
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Model: Audi A6
Nadwozie: Sedan
Kontakt:

Post autor: goldi j51 » 01 lis 2008, 12:41

Cieszę się razem z tobą ze się odnalazł i daje ci to teraz do myślenia o jakiś zabezpieczeniach alarm i własne powodzenia ;-)

Awatar użytkownika
joker9-89
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: joker9-89 » 01 lis 2008, 13:12

No i bardzo dobrze ze sie znalazla :-) a te brakujace czesci sobie dokupisz wazne ze jej niespalili czy cos innego pozdrawiam

Awatar użytkownika
enzoo
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Imię: Mirosław
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Coupe quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: enzoo » 01 lis 2008, 13:39

gratulejszyn :) mojemu bratu 4 lata też ukradli audi ale starą 80 b2 ze starymi światłami tylnimy ale znalazła się bez felg zawartości bagażnika i audi w pobliskim lesie dobrze że na części nie wzieli ale i tak by nie sprzedali tak szybko bo to była nietypowa b2 z silnikiem 2.0

Awatar użytkownika
Bastek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bastek » 01 lis 2008, 15:07

Cieszę się wraz z Tobą. Tym razem pilnuj jej lepiej ;-)

Awatar użytkownika
Michu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Michu » 02 lis 2008, 21:29

Gratuluję i cieszę się, że autko jest prawie w stu procentach całe i zdrowe :-) Pilnujcie swoje niunie bo nie warto ich tracić w tak bezsensowny sposób... Pozdrawiam

Awatar użytkownika
przemko1982
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: przemko1982 » 03 lis 2008, 09:08

Ciesz sie,bo jestes nielicznym szczesciarzem!!!W mojej okolicy niedawno zniknely dwie B4 w Avancie-znalazly sie tylko szkielety :evil:

Awatar użytkownika
KLAKSON
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: KLAKSON » 03 lis 2008, 09:50

Uff, cieszę się, że sie autko odnalazło. Trochę będziesz musiał części dokupić ale to i tak dobrze, że Niunia w miarę cała i znów u Ciebie <ok>

Anna1

Post autor: Anna1 » 04 lis 2008, 14:04

radujemy się z Tobą,szczuny chciały się przejechać na dysko,a póżniej ogołociły.nasze realia i nie ma się co dziwic.a forum to jest najlepsze miejsce do oglądnięcia potencjalnego dawce,mówimy o zabezpieczeniach i to nasz błąd.dziwi mnie tylko skąd nie będący mechanikiem nasz (klubowicz)-wie jak odjechac autkiem.daje to wiele do myslenia,to jest kobieca intuicja.

Awatar użytkownika
Gosia
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gosia » 04 lis 2008, 16:39

Anna1 pisze:dziwi mnie tylko skąd nie będący mechanikiem nasz (klubowicz)-wie jak odjechac autkiem.daje to wiele do myslenia,to jest kobieca intuicja.
czy chodzi Ci o ten cytat kolezanko?
Doc pisze:Jak ukraść 80tkę ? Pisać głośno oczywiście nie będę, ale uwierzcie, że bez dodatkowych zabezpieczeń trwa to tyle, co odjechanie posiadając komplet oryginalnych kluczyków. Dokładnie tyle samo czasu.
jesli tak, to bardzo nieładnie postepujesz rzucajac takie podejrzenie na kogoś... jak to zrobić to nie jest zadna tajemnica, ja tez mechanikiem nie jestem i to wiem jak bez alarmu sie bierze autko i co trzeba miec przy sobie... co nie znaczy ze to robię, warto wiedziec takie rzeczy chociazby po to zeby swoje autka skutecznie zabezpieczac :roll:

[ Dodano: 2008-11-04, 17:07 ]
to nie tajemnica, ze otwiera się drzwi i przekręca stacyjkę "łamakiem" :roll:
Obrazek

a zdjęcie pochodzi stąd http://www.szczecin.kwp.gov.pl/0url01/kryminalne/383/ więc jak widzisz kolezanko taka wiedza jest dostępna dla każdego, dlatego najpierw zanim cos napiszesz to pomyśl - bo myślenie nie boli :evil: a brak myslenia i rzucanie oskarżeń na kogos z Klubowiczów nie ma nic wspólnego z kobieca intuicją tylko z głupota i ignorancją :roll: :evil:

Anna1

Post autor: Anna1 » 04 lis 2008, 17:27

dziękuje za pouczającą lekcje,powinnaś(powinieś)byc rozjemcą.pozdrowienia :mrgreen:

Awatar użytkownika
Gosia
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gosia » 04 lis 2008, 17:32

Anna1 pisze:dziękuje za pouczającą lekcje,powinnaś(powinieś)byc rozjemcą.pozdrowienia :mrgreen:
jesli juz to "powinnaś" bo facetem nie jestem (pokazać Ci :?: :lol: ..jesli informacja w moim profilu Ci nie wystarcza :?: ), a na rozjemce sie nie nadaje i pomijając te kwestię, to słowo rozjemca zupełnie tu jest nietrafione (chyba, ze mylisz kolezanko znaczenia wyrazów i chodziło Ci o coś innego), a mnie wnerwia tylko bezzasadne rzucanie pomówień jak rękawa i głupota - bo głupota to najgorsza choroba naszego wieku i na kazdym kroku trzeba ją tępić jak robactwo :evil:

a moja lekcja mam nadzieję, ze Ci się przyda, bo jak widziałam to w Twoim profilu juz jedno ostrzezenie miałas za "za bezzasadne pomawianie redakcji" i to Cię nic nie nauczyło, bo dzisiaj rzuciłas powazne oskarzenia na kogoś z Klubowiczów bez zadnego powodu <osohozi>

mam nadzieje ze tym razem to bedzie ostatni raz i moja "pouczająca lekcja" coś Ci w głowie zostawi... i następny raz zanim coś "chalpniesz" to sie najpierw zastanowisz, oby :roll:
Anna1 pisze:pozdrowienia
a ja nie pozdrawiam bo nie chce być obłudna, wolę szczerze napisać, że odpycha mnie od ludzi co tak postępują jak Ty.... bez odbioru

Awatar użytkownika
MARCIN 80B4
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: MARCIN 80B4 » 04 lis 2008, 17:56

DawcaKielce, fajnie że się znalazło ale szkoda że od razu idzie pod młotek, no cóż i tak miała być sprzedana.

Awatar użytkownika
DawcaKielce
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DawcaKielce » 06 lis 2008, 09:33

cóż , życie MARCIN :)

a Wy dziewczyny prosze mi się tu nie kłócić nie miejsce i czas udowadniac kto ma racje <palma>

Awatar użytkownika
Gosia
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gosia » 06 lis 2008, 09:53

DawcaKielce pisze:a Wy dziewczyny prosze mi się tu nie kłócić nie miejsce i czas udowadniac kto ma racje <palma>
ja sie nie kłóce, tylko gdy widze ze ktoś bezpodstawnie pomawia kogoś z Klubowiczów, to nie mogę patrzeć na coś takiego obojętnie i nie wyobrazam sobie nie zwrócić uwagi, osobie co tak postępuje :evil: a ze nie mam tu możliwosci dać jej bana (bo za taki numer sie nalezy jak najbardziej) to mogłam jedynie uwage zwrócic i udowodnić bezzasadność tych załosnych pomówień i sugestii, które dotyczyły kolegi Doc :roll:
Anna1 pisze:dziwi mnie tylko skąd nie będący mechanikiem nasz (klubowicz)-wie jak odjechac autkiem.daje to wiele do myslenia,to jest kobieca intuicja.
no comment.... a z osobami co tak postepują juz tak jest - dziś pomówi i oskarży kogos, jutro ciebie, życie :-/ dlatego takie zachowania należy ganic i tępić ZAWSZE - bez względu na czas i miejsce, bynajmniej ja takie mam zasady

[ Dodano: 2008-11-06, 10:21 ]
a Tobie kolego DawcaKielce, jak juz pisałam gratuluje ze autko się odnalazło i ciesze sie z tego razem z Tobą :-D

[ Dodano: 2008-11-06, 11:22 ]
sorry za OFF, ale myśle, ze inni klubowicze powinni zobaczyc - jakiej tresci teraz otrzymałam PW (a raczej spam) od "kolezanki" Anny1
Anna1 pisze:Prywatnie,to lejo wsadz sobie tego banana-liż dalej dupe.Wazeline moge dostarczyc.BUJAJ SIĘ.
nie będe sie oczywiście znizac do tego poziomu, aby z tą personą o słownictwie rodem z rynsztoka na PW dyskutowac, która za monitorkiem czuje sie bardzo mocna :roll: a moją skrzynkę PW &#187; oczywiście udostępnie administracji forum do wglądu jesli zajdzie taka potrzeba <ok>

i teraz oficjalnie proszę o zablokowanie tej pani mozliwości wysylania do mnie spamu na PW oraz o definitywne usunięcie tej pani z Forum PKA80 :!:

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”