A ja kilof, gdyby ziemia była zmarzniętaSelfish pisze:W razie czego mam w garażu jakąś łopatę a i lasów u nas pod dostatkiem
Gratuluje odnalezienia auta.

czy chodzi Ci o ten cytat kolezanko?Anna1 pisze:dziwi mnie tylko skąd nie będący mechanikiem nasz (klubowicz)-wie jak odjechac autkiem.daje to wiele do myslenia,to jest kobieca intuicja.
jesli tak, to bardzo nieładnie postepujesz rzucajac takie podejrzenie na kogoś... jak to zrobić to nie jest zadna tajemnica, ja tez mechanikiem nie jestem i to wiem jak bez alarmu sie bierze autko i co trzeba miec przy sobie... co nie znaczy ze to robię, warto wiedziec takie rzeczy chociazby po to zeby swoje autka skutecznie zabezpieczac :roll:Doc pisze:Jak ukraść 80tkę ? Pisać głośno oczywiście nie będę, ale uwierzcie, że bez dodatkowych zabezpieczeń trwa to tyle, co odjechanie posiadając komplet oryginalnych kluczyków. Dokładnie tyle samo czasu.
jesli juz to "powinnaś" bo facetem nie jestem (pokazać Ci :?: :lol: ..jesli informacja w moim profilu Ci nie wystarcza :?: ), a na rozjemce sie nie nadaje i pomijając te kwestię, to słowo rozjemca zupełnie tu jest nietrafione (chyba, ze mylisz kolezanko znaczenia wyrazów i chodziło Ci o coś innego), a mnie wnerwia tylko bezzasadne rzucanie pomówień jak rękawa i głupota - bo głupota to najgorsza choroba naszego wieku i na kazdym kroku trzeba ją tępić jak robactwo :evil:Anna1 pisze:dziękuje za pouczającą lekcje,powinnaś(powinieś)byc rozjemcą.pozdrowienia :mrgreen:
a ja nie pozdrawiam bo nie chce być obłudna, wolę szczerze napisać, że odpycha mnie od ludzi co tak postępują jak Ty.... bez odbioruAnna1 pisze:pozdrowienia

ja sie nie kłóce, tylko gdy widze ze ktoś bezpodstawnie pomawia kogoś z Klubowiczów, to nie mogę patrzeć na coś takiego obojętnie i nie wyobrazam sobie nie zwrócić uwagi, osobie co tak postępuje :evil: a ze nie mam tu możliwosci dać jej bana (bo za taki numer sie nalezy jak najbardziej) to mogłam jedynie uwage zwrócic i udowodnić bezzasadność tych załosnych pomówień i sugestii, które dotyczyły kolegi Doc :roll:DawcaKielce pisze:a Wy dziewczyny prosze mi się tu nie kłócić nie miejsce i czas udowadniac kto ma racje <palma>
no comment.... a z osobami co tak postepują juz tak jest - dziś pomówi i oskarży kogos, jutro ciebie, życieAnna1 pisze:dziwi mnie tylko skąd nie będący mechanikiem nasz (klubowicz)-wie jak odjechac autkiem.daje to wiele do myslenia,to jest kobieca intuicja.
nie będe sie oczywiście znizac do tego poziomu, aby z tą personą o słownictwie rodem z rynsztoka na PW dyskutowac, która za monitorkiem czuje sie bardzo mocna :roll: a moją skrzynkę PW » oczywiście udostępnie administracji forum do wglądu jesli zajdzie taka potrzeba <ok>Anna1 pisze:Prywatnie,to lejo wsadz sobie tego banana-liż dalej dupe.Wazeline moge dostarczyc.BUJAJ SIĘ.