Audiola by gniado - koniec historii, fotki str 1
------------ 04.11.08 - "nowy" kluczyk
Już dawno przyszedł, jednak mijałem się to z klucznikiem, to z czym innym... W końcu u znajomego zaspawałem dziurkę, która przeszkadzałaby w montażu (osłabienie konstrukcji na końcu). Potem wizyta u klucznika, który przyciął mi trochę ten kluczyk, dziś przy użyciu szlifierki kątowej podziabałem trochę i oto efekt:
filmik:
<rotfl> <lol> <lol> <lol> <mikolaj>
Już dawno przyszedł, jednak mijałem się to z klucznikiem, to z czym innym... W końcu u znajomego zaspawałem dziurkę, która przeszkadzałaby w montażu (osłabienie konstrukcji na końcu). Potem wizyta u klucznika, który przyciął mi trochę ten kluczyk, dziś przy użyciu szlifierki kątowej podziabałem trochę i oto efekt:
filmik:
<rotfl> <lol> <lol> <lol> <mikolaj>
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Dzięki za słowa uznania <ok>
----- Updt
Dzięki koledze bieniek1984, naprawiłem licznik km w aucie Nie były to zimne luty ale ta poważniejsza usterka (uszkodzona zębatka), ale jakoś sobie daliśmy radę Teraz licznik działa, i jego "domek" czeka na ringi i czerwone podświetlenie.
I tu nasuwa się moje pytanie - czy jakoś da radę zdjąć folię tą marchewkową z zegarków i zalożyć tam czerwoną? Czy tam jest już czerwona i to żarówki trzeba by tą folią okleić, bo się nie przyjrzałem, tylko widziałem że jest...
----- Updt
Dzięki koledze bieniek1984, naprawiłem licznik km w aucie Nie były to zimne luty ale ta poważniejsza usterka (uszkodzona zębatka), ale jakoś sobie daliśmy radę Teraz licznik działa, i jego "domek" czeka na ringi i czerwone podświetlenie.
I tu nasuwa się moje pytanie - czy jakoś da radę zdjąć folię tą marchewkową z zegarków i zalożyć tam czerwoną? Czy tam jest już czerwona i to żarówki trzeba by tą folią okleić, bo się nie przyjrzałem, tylko widziałem że jest...
- bieniek1984
- Forum Audi 80
No właśnie ten torks by mi się i teraz przydałbieniek1984 pisze:A co ja tam pomagałem, sam wszystko zrobiles hehe ja tylko patrzyłem i torkasa pożyczyłem
----- updt 04.12.08
Najwyższy czas, bo już dawno zamierzałem się z tym procesem, jednakże dopiero teraz przyszła folia do lamp (kawałki na lampy tylne już odcięte i odłożone na bok <ok> ) a nadwyżkę użyłem do żaróweczek od pokręteł od nawiewów oraz od zegarów. Wynik - oceńcie sami, mi się podoba, fotki tego realnie nie oddają
Tutaj ringi same:
A tutaj mały test drive
[ Dodano: 2008-12-04, 21:45 ]
dodam jeszcze - żarówki zwykłe białe 2W, oklejone czerwoną folią do lamp.
Ostatnio zmieniony 04 gru 2008, 21:55 przez gniado, łącznie zmieniany 2 razy.
- bieniek1984
- Forum Audi 80
koleżanka była tylko przy kilku modyfikacjach podczas tychże grzecznie uczyła się historii na sprawdzian zboczuchyAUDI_A6 pisze:Ładnie ładnie, ale gdzie foto koleżanki która bierze udział w każdej modyfikacji w tym aucie ?
Może to ona oklejała te żaróweczki
[ Dodano: 2008-12-04, 22:13 ]
no i zapomniałem dodać że kubuś dla tegoż kolegi za pomoc w tym wszystkimbieniek1984 pisze:wyglada swietnie gratulejszens