Witam mam takie pytanko chciałbym sobie sprawić blendę tylną w klapę (miedzy światłami cofania) i mam taki problem czy blenda od Audi 80 B4 będzie pasować do modelu B3????
Proszę o odpowiedzi z góry dziękuje....
troche odkopie temat.panowie czy blenda pod rejestracje od cabrio lub coupe bedzie pasowac do b4 sedan?chodzi mi o czerwona blęde.trudno jest znaleźć czerwoną do sedana a ktoś mi zapiepszył moją blende i teraz musze sobie sprawic nową.oczywiście jak ktoś ma od sedana to chętnie odkupie <ok>
a powiedz mi jaka jest różnica miedzy tą od cabrio a od sedana.przecież lampy tylne maja bardzo podobne.chodzi mi oczywiście o samą część która jest pod rejestracją nie całe lampy...cholera zamontował bym zwykła czarną jednak pomalowane mam wsteczne pod kolor pozostałych lamp i jak założe ta czarna to wszytko bedzie wyglądało jak jedna wielka kupa.zastnawiam się czy by się nie dało pomalowac tej czarnej pod kolor lamp.może by się dało osiągnąć podobny kolor <hmm>
no tak ale widziałem parę razy cabrio właśnie z taka blendą jak jest w zwykłych b4.no chyab że wszystkie które widziałem były bite <ok> a co powiecie na malowanie? moim zdaniem powinno się dać zrobić.wkońcu to zwykły plastik.kupic podkład do plastików,farbę,zmatowić papierem blęde i pomalować.wydaje mi się że wyszło by to nawet nieźle.może ktoś już robił podobny eksperyment??