Hmm nie byłbym przekonany co do tych anten które wymieniłeś. Szczerze mówiąc to nie orientowałem się w antenach Aalan/Midland. Mógłbyś może podać jakiś przykład takiej antenki firm które polecasz a która miała by parametry podobne do Lemm at-1000 lub 2001 turbo? Ja znalazłem tylko odpowiedniki w Sirio.. może słabo szukałema.milewski.mm pisze:Nie nie, źle gada, lepsze są CTA,Alan,Midland (ta sama firma), antenki tańsze od Lemm'ów i znacznie trwalsze.Stick pisze:Lemm'a jakiegoś at1700 albo at1000
Mój ojciec na tym jeździ z radyjkiem Alan 1001z czy jakoś tak i jest bardzo zadowolony, a ma to na Pasku B3 kombi i sobie chwali.Stick pisze:Co do anteny to tego Hustlera
A co do homologacji na Unidena to nie ma co na to patrzeć, nie spotkałem się jeszcze, żeby ktoś beknął za to, że nie ma homologacji, a poza tym to nikt tego nie sprawdza
To tak z ciekawości bo szukam anteny i może jakieś inne opcje wchodzą w grę o których nie wiem
A co to hustlera to nie ma reguły, aczkolwiek papierowa cewka nie wróży nic dobrego