Jak widać na fotce u mnie tył sterczy a -40 to byłoby za dużo zważywszy na butle w bagażniku i na to że przód jest -40

Dzięki, o taką pomoc mi chodziło Solskier!Solskier pisze:Wiec pewnie takie springi można kupić w ASO. Ale tez można dorobić na zamówienie w Jamexie. <ok>
Ja mam seryjne sprężyny dlatego już nie usiądą, a tankowanie pod korek nie pomaga :mrgreen:góral31 pisze:U mnie po wymianie sprężyn tył był w górze jak u ciebie, przez miesiąc, a potem siadł. może dla tego ze mam non stop 3/4 benzynki w baku plus gaz? A w sumie to wolał bym wyższy tył niż niski.
Właśnie tak było u mnie z przodu.. na springach -40 poleciał -55 w dół :mrgreen:fajgi pisze:co ciekawe to ze sprezyna ma obnizyc - 40mm nie znaczy ze tyle obnizy...widzialem juz pzypadki ze obnizyla 20mm a widzialem juz takie ze mialy obnizyc 35 mm a pojechala bryka na dol prawei 50mm heh
No to już znalazłeś, nie wiem czy jeszcze mam (ale miałem) kolegę który tam pracuje i o ile się nie zwolnił to można coś załatwićzjawa pisze:a do Jamexu szukam jakiegoś kontaktu.