[1.9TDI 1Z] Jakie paliwo do B4?.
To że cię zakłuło nie zmienia jego trafności. jest zupełnie uzasadnione.ale strzeliles porownanie
to nie kwestia pieniędzy, tylko podejścia do tematu - uwierz, że wiem co mówię, bo sam wypłacam na wszystko co związane z samochodem a jestem studentem, więc o kaske ciężko.jak u nas w kraju beda takie podst zarobki ze kazdy zarobi 5l/godz to nie bede pisal juz o OO
Wiesz, akurat wiedza na ten temat jest zupełnie dostępna, w przeciwieństwie do danych na temat czystości/suchości bio/opału.skad wiesz ze sa wzbogacane i czym :?:
Lejcie sobie tam co chcecie, itak pewnie sprzedacie autka zanim co ś się wysra, ale ja widziałem za dużo zdziwek u klientów, jak trzeba było zmienić wtryski bądź pompe z powodu złego paliwa.
wcale mnie nie zakłuło :mrgreen: poprostu takie jest moje zdanie, a jak wiadomo nikt nikomu nie kaze jezdzic na OO czy na ON czy OR czyli "Róbta co chceta a myślta co robita" <ok>PawelG pisze:To że cię zakłuło nie zmienia jego trafności. jest zupełnie uzasadnione.
[ Dodano: 2008-11-20, 22:50 ]
i tu jestem za szczegolnie ze napisales z powodu złego paliwa a dla mnie zle paliwo to paliwko zanieczyszczone, PawełG to moze byPawelG pisze:widziałem za dużo zdziwek u klientów, jak trzeba było zmienić wtryski bądź pompe z powodu złego paliwa.
Kiedyś jeździłem na ukraińskich specyfikach i szczerze odradzam jest o wiele gorsze i samochód słabszy na nim. Teraz leje na Orlenie albo z odzysku z TIR-a i jestem bardzo zadowolony nie kopci co się zdarzało przy ukraińskim. W tych czasach i przy tych cenach ON trzeba szukać oszczędności u nas nie ma jeszcze tak źle gorzej mają ci co buja na PB...