Audi 80 b4 Competition po modach silnika ... by kaczok
Jestem fanem tego limitowanego modelu Audi 80. Competition jest fabrycznie przyglebione ale -60mm to dopiero musi byc twardo. Do poprawy wydech koncowy oraz inne alugumy. Świetne foty 8-)
Ostatnio zmieniony 28 lis 2008, 00:33 przez KORU, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
- mazakback
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Re: Audi 80 b4 Competition
Cos mi dziwnie te przednie kolo wyglada. Jak by bylo mocno cofniete.
-
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
właśnie miałem coś napisać o tym kole pewnie był to jakiś bardzo porządny dzwon jeżeli koła poszły do tyłu :roll: i nie wiem czym się sugerowałeś kalecząc zderzak korkiem do LPG :-x ok kosztuje jakieś 1000zł <ok>mazakback pisze:Cos mi dziwnie te przednie kolo wyglada. Jak by bylo mocno cofniete.
pomijając wyżej wymienione wady autko jest OK
kupilem już ze lpg właśnie jestem na wymianie wachacza i mam nadzieje że sie to poprawi przez te dziury tak sie podziało ale jeżdzi prostomarcinelk13 pisze:właśnie miałem coś napisać o tym kole pewnie był to jakiś bardzo porządny dzwon jeżeli koła poszły do tyłu :roll: i nie wiem czym się sugerowałeś kalecząc zderzak korkiem do LPG :-x ok kosztuje jakieś 1000zł <ok>mazakback pisze:Cos mi dziwnie te przednie kolo wyglada. Jak by bylo mocno cofniete.
pomijając wyżej wymienione wady autko jest OK
[ Dodano: 2008-11-28, 15:52 ]
na hamownie sie wybieram w najbliszym czasie tylko najblisza hamownia 150km bo w krk nie ma nic sensownegoB4ME pisze:ładne compi kolego jak masz takie modziki w silniczku to moze byłeś na hamowni jak to sie teraz ma co... ?