Glosniki - jakie do wzmacniacza Carpower 1502
Glosniki - jakie do wzmacniacza Carpower 1502
witam. kupilem wzmacniacz carpower 1502 i kable 20mm i zastanawiam sie ktory lanzar bedzie lepszy? cena jest praktycznie ta sama..
Ostatnio zmieniony 27 gru 2011, 10:59 przez roman6680, łącznie zmieniany 2 razy.
Całość, w przeciwnym razie będziesz miał mexyk w aucie, w wibrajcie "wpada" wszystko co jest luzne a to znaczący ma wpływ na dzwięk.roman6680 pisze:ok ok po prostu ktos kto mi chcial sprzedac max pro mowil ze jest jednocewkowy stad moje pytanie. wiec bedzie to lanzar max 12.aha na co zwrocic szczegolna uwage przy wytlumieniu bagaznika? wystaczy wygluszyc klape od bagaznika czy calosc..?
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
W B3 jest nieco inaczej niż w B4. Ja mam wygłuszoną na razie jedynie półkę od dołu (wewnątrz bagażnika) i poprawa była kolosalna. Nie mniej jednak skutkuje to tym że bardziej słyszę nie wygłuszoną klapę. Kolejna sprawa to odpowietrznik (po lewej stornie na wysokości zderzaka) jego niestety nie można zatkać a on tez daje się usłyszeć... najlepiej by było wykleić cały bagażnik i oczywiście półkę od wewnątrz - blachę a na maty jakąś watolinę pod samą półkę choć ta pod wpływem drgań również uderza o szybę i to też słychać...
Auto jest niestety bardzo niewdzięcznym "pomieszczeniem" jeśli chodzi o nagłośnienie i dla tego jeśli ktoś chce mieć ładne i czyste granie to męczy się aby uzyskać zadowalający efekt długo, wypróbowując wiele materiałów wygłuszeniowych i metod ich zastosowania...
Auto jest niestety bardzo niewdzięcznym "pomieszczeniem" jeśli chodzi o nagłośnienie i dla tego jeśli ktoś chce mieć ładne i czyste granie to męczy się aby uzyskać zadowalający efekt długo, wypróbowując wiele materiałów wygłuszeniowych i metod ich zastosowania...
a mam jeszcze jedno pytanie- mam radio kenwood i glosniki helix dark blu. to radio ma jedno wyjscie na chinch, czyli moge podlaczyc tylko jeden wzmacniacz? bo zastanawialem sie nad tym zeby kupic dwa wzmacniacze-jeden do szkrzyni a drugi do helixow.jesli sie da gtak zrobic to jaki wzmacniacz(moze byc uzywany),i jaka moc.