[80 B3]Lampa używka oryginał czy nowy zamiennik podróbka?
[80 B3]Lampa używka oryginał czy nowy zamiennik podróbka?
Witam,
spotkałem się już z różnymi opiniami, bo muszę wymienić u siebie przednią lampę ze względu na słaby i zniszczony odblask. Szkło też przeszło już sporo więc potrzeba nowej.
I mam dylemat: czy używaną ale np. Helli lub Boscha czy nową ale zamiennik firmy fiku-miku. Ceny są praktycznie te same. Choć moim zdaniem lepiej mieć dobrą używkę ale oryginał trzymający jakieś normy jak podróbkę, w której nie wiem jak długo i na jakim poziomie posłuży odblask.
Pozdrawiam
spotkałem się już z różnymi opiniami, bo muszę wymienić u siebie przednią lampę ze względu na słaby i zniszczony odblask. Szkło też przeszło już sporo więc potrzeba nowej.
I mam dylemat: czy używaną ale np. Helli lub Boscha czy nową ale zamiennik firmy fiku-miku. Ceny są praktycznie te same. Choć moim zdaniem lepiej mieć dobrą używkę ale oryginał trzymający jakieś normy jak podróbkę, w której nie wiem jak długo i na jakim poziomie posłuży odblask.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2007, 21:41 przez elpas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Właśnie idzie mi o to, że boję się tych odbłyśników podróbkowych Szkło też potrzebuję, bo moje ma dziurkę juz i wilgoć zrobiła swoje u poprzedniego właściciela który niezbyt przejmował się tym jak widać. Więc już nie chciałem wiele kombinować bo samego odbłyśnika nie mogę dostać i raczej nie ma szans na to. Prędzej odżałuję na całą lampę.