Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80
elo maniako... wyczytalem ze masz spolerowane szkla halogenow... Moglbys rozwinąć ten wątek... Bo jakos nie za bardzo skojarzylem z fotek o co chodzi...
Spolerowales od środka szkla...? Te takie pręgi wylane od wewnątrz w kloszu? O to Ci chodzilo?
Bo ja mam sciemnione halogeny i tez bym chętnie te klosze spolerowal bo jakos tak mętnie to wygląda z tymi pręgami... :roll:
Spolerowales od środka szkla...? Te takie pręgi wylane od wewnątrz w kloszu? O to Ci chodzilo?
Bo ja mam sciemnione halogeny i tez bym chętnie te klosze spolerowal bo jakos tak mętnie to wygląda z tymi pręgami... :roll:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Czołem druhu, a więc tak ja polerowałem od zewnątrz, bo miałem je delikatnie spiaskowane. Ale bez problemu można spolerować szkło na gładko również z drugiej strony, czyli zlikwidować te pręgi szklane. Jaki wyjdzie efekt tego nie wiem :mrgreen:
Koleś na allegro.pl oferuje polerowanie szkieł reflektorów itp.
Koleś na allegro.pl oferuje polerowanie szkieł reflektorów itp.
Co chcesz od golfa :?: Mi tam odrazu Calibra zalatuje takie coś albo BMW i igel aj <dynamit>AUDI_A6 pisze:To nie Golf 3 generacji
Chociaż klary to w golfie <hmm> ale czarne soczewki z gładkim szkłem to igel aj na bank <yes>
eagle eye :lol:igel aj
Ostatnio zmieniony 17 gru 2008, 01:19 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.