[all] ilu nas jest w tym lubuskim
jak dla mnie było git <mikolaj>
frekwencja możne i mała ale nie liczy się ilość tylko jakość
w końcu poznałem kompanów z klubu
pozostaje tylko czekać na następny pocisk
a zdjęcia wrzucę na dniach
Willi ta twoja niunia jak na 1.6 to ma wygar rewelacja
(dobrze ze bieżnika masz jeszcze sporo w zapasie :mrgreen: )
Szula następnym razem trzeba szukać hamburgerów XXL bo te maxi to nieporozumienie :lol:
jutro szybka będzie oklejona
wielkie dzięki Willi
frekwencja możne i mała ale nie liczy się ilość tylko jakość
w końcu poznałem kompanów z klubu
pozostaje tylko czekać na następny pocisk
a zdjęcia wrzucę na dniach
Willi ta twoja niunia jak na 1.6 to ma wygar rewelacja
(dobrze ze bieżnika masz jeszcze sporo w zapasie :mrgreen: )
Szula następnym razem trzeba szukać hamburgerów XXL bo te maxi to nieporozumienie :lol:
jutro szybka będzie oklejona
wielkie dzięki Willi
Ooo widze ze spocik udany, sorki Panowie że sie nie zjawiłem- ale troszku zatankowałem i nie chciałem jechać a kierowcy też nie znalazłem, aby mnie zawiozł... następnym razem na 100% sie zjawie nawet na nogach <ok>
P.s Szula, twoje autko gdzieś często widuje w ZG-może mi przypomnisz gdzie...?:> :mrgreen:
P.s Szula, twoje autko gdzieś często widuje w ZG-może mi przypomnisz gdzie...?:> :mrgreen:
Chlopaki fajnie bylo was poznac:) szkoda ze tego grila jednak nie odpalilismy to moze bylo by ciekawiej :mrgreen:
Wybaczcie ze nie zostalem do konca ale wroclaw czekal :mrgreen:
willi wielkie dzieki za naklejke na dniach zakladam. No to chlopaki teraz bedzie trzeba myslec nad nastepnym spocikiem co wy na to :?:
Wybaczcie ze nie zostalem do konca ale wroclaw czekal :mrgreen:
willi wielkie dzieki za naklejke na dniach zakladam. No to chlopaki teraz bedzie trzeba myslec nad nastepnym spocikiem co wy na to :?:
nie nie ja ale masz na forum taki wątek w którym się wpisuje kogo gdzie widziałeś NAPOTKANI KOLEDZY
viewtopic.php?t=9949&postdays=0&postorder=asc&start=420
viewtopic.php?t=9949&postdays=0&postorder=asc&start=420