Jeśli nie były wymieniane przez ostatnie 2-3 lata to warto to zrobić, na pewno nie zaszkodzi, a pomóc może. Robiłeś reset ECU?krimor pisze:Radzisz zakupić palec i kopułę ?
[2.0 ABT LPG]odpalanie na zimnym silniku
Witam dzisiaj byłem w sklepie i warsztacie kupiłem kopułke i palec od razu lepiej zakrcił chodził równomiernie...i na gazie i jak na bp A warsztacie wymienili mi wężyk od odpowietrzacza i i obejme na tłumiku i wyobrascie sobie, że krzykneli za wymiane 70zł Zajeło to im jakieś 15min Polecam to miejsce tylko dla ceny towarów a nie usług... Za kopułke i za palece zapłaciłem 23 zł to mało jak na warszawskie warunki...
Teraz jestem ciekaw czy jutro rano mi odpali bez problemów...
Teraz jestem ciekaw czy jutro rano mi odpali bez problemów...
ja sprawdze jutro i jeżeli mi odpali tzn za pierwszym razem to wszystko jest oki.
Dam znać co i jak bo z tym rannym odpalaniem to słysze że coraz wiecej osób ma problem.
[ Dodano: 2008-12-23, 17:16 ]
witam wszytkich Doszedłem do sedna sprawy u mnie wina była postronie złej kopułki i pa luszka. Rano odpalił za pierwszym razem dosłownie teraz to aż śpiewa...
Dam znać co i jak bo z tym rannym odpalaniem to słysze że coraz wiecej osób ma problem.
[ Dodano: 2008-12-23, 17:16 ]
witam wszytkich Doszedłem do sedna sprawy u mnie wina była postronie złej kopułki i pa luszka. Rano odpalił za pierwszym razem dosłownie teraz to aż śpiewa...