[80 B4 cabrio ABC] naprawa dachu
[80 B4 cabrio ABC] naprawa dachu
witam
wiem wiem tematy byly ale chcialbym zapytac czy ktos zna jakiegos tapicera czy kogos kto by wstawil mi tą pleksie (tylna szyba) w cabrio ? z okolic zabrza ... a moze ktos to juz robil i wie jakie sa +/- cena ? co bym sie nie dal zrobic w balona
a wymieniam bo moja chyba od nowosci nie byla wymieniana i jest cala zolta i peknieta...
pozdrawiam
wiem wiem tematy byly ale chcialbym zapytac czy ktos zna jakiegos tapicera czy kogos kto by wstawil mi tą pleksie (tylna szyba) w cabrio ? z okolic zabrza ... a moze ktos to juz robil i wie jakie sa +/- cena ? co bym sie nie dal zrobic w balona
a wymieniam bo moja chyba od nowosci nie byla wymieniana i jest cala zolta i peknieta...
pozdrawiam
- siwusek216
- Forum Audi 80
Ja wymieniałem szybę w sosnowcu 400PLN i mam gruba szyba a nie jakaś folie spożywczą która ja udaje a widziałem kilka takich wynalazków. bey, mam nadzieje ze nie byleś w firmie "kinderman" tu możesz o nich poczytać tylko nie sugeruj sie początkiem.
http://www.cabrio-club.pl/topics35/spra ... -vt947.htm
http://www.cabrio-club.pl/topics35/spra ... -vt947.htm
Witam. Ja zmieniałem tą szybkę w Lublinie, robia super i dają gwarancję. Materiał mają solidny, jest to gruba folia idealnie przeźroczysta z atestem. Razem zapłaciłem 550zł. Szukałem kombinowałem ale nic z tego nie wyszło. Lepiej zxapłacić raz ale wiesz że porządnie zrobione, Polecam www.cabriolety.pl
- siwusek216
- Forum Audi 80
- siwusek216
- Forum Audi 80
Ogólna ocena <ok> z początku była trochę pofałdowana gość zapewniał ze sie wyprostuje z biegiem czasu i teraz szyba jest prosta. Do montażu poszycia nie mam zastrzeżeń. Sama szybka jest z grubego PCV (a widuje sie czasem "folie spożywcze") do wyboru w zielonkawym lub niebieskim odcieniu. Koszt wymiany 400PLN i trzeba autko zostawić.